Topseller
Cush Plus indlægssål
Cush Plus indlægssål
Cush Plus indlægssål

Cush Plus indlægssål

319 kr

Cush Plus er en fuldt dæmpende, stabiliserende indersål, der giver et blødere og mere stabilt skridt uanset situation eller aktivitet. Læs mere
Ekstra stabilitet for hæl og mellemfod
Fremstillet af blødt og stødabsorberende PU
Udviklet til neutrale og høje fodbuer < 35 mm

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Cush Plus indlægssål

Cush Plus er en fuld dæmpende sål til neutrale og høje fodbuer fremstillet af blød og formstabil polyuretan PU. PU er et meget stødabsorberende materiale, samtidig med at det har en enorm holdbarhed over tid.
Da Cush Plus er fremstillet udelukkende af PU-materiale, giver sålen samme grad af stødabsorbering for hæl, mellemfod og forfod i én og samme sål. PU-materialet har en let klæbende overflade, der sikrer fiksering og reducerer risikoen for bevægelse i skoen, hvilket gør sålen særdeles velegnet selv til højintensive sportsgrene og motion med start- og stopbevægelser, der normalt belaster sålerne og skoene.

Cush Plus har en forstærket hæl- og mellemfodsstøtte af nylon, der stabiliserer hælen og svangbuen i samme konstruktion. Hældelen er omhyggeligt afrundet for at skabe effektiv støtte omkring hælens yderkant, og bueunderstøtten har en naturlig flexfunktion på 6 mm, der giver stabil støtte, samtidig med at mellemfoden kan følge et naturligt bevægelsesmønster under belastning.Det dæmpende PU-materiale, der dækker hele foden, kombineret med den stabile nylonindsats under materialet, skaber en sål, der bedst muligt kombinerer dæmpning og støtte til normale til høje buehøjder på op til 35 mm.
Unikke egenskaber ved Cush Plus

- Dynamisk hvælvstøtte - skaber en fleksibel støtte, der stabiliserer hvælvet, samtidig med at den tillader bevægelse. Flexen er 6 mm i buen, hvilket gør det muligt for den dynamiske buestøtte at fordele buestøtten over hele mellemfoden, hvilket skaber en eftergivelig støtte, der stabiliserer buen, samtidig med at den tillader bevægelse.
- Stabil hælstøtte - centrerer og stabiliserer hælen, mens den stive støttestang omkring hælfedtpuden skaber yderligere støtte for at reducere ubehag og træthed. Hælstøtten hjælper med at bevare hælens naturlige stødabsorbering, fedtpuden under hælbenet.
- Stødabsorberende hælzone - reducerer stødet til hælen, når hælen sættes. Det indkapslede PU-materiale under hælen optimerer stødabsorberingen op og ned med minimal tykkelse træthed for den bedste stødabsorberende evne på lang sigt.

Sålen er velegnet til daglig brug på arbejdspladsen samt til sport og motion, og den kan nemt justeres til en præcis pasform med en skarp saks og har størrelseslinjer på forsiden af sålen for at lette tilpasningen.
Rengør sålen med lunkent vand og en mild sæbeopløsning. Undgå at tørre sålen i et køleskab eller i nærheden af andre varmekilder.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning