Stødabsorberende sål Balance 2 | Rehaboteket
Stødabsorberende sål Stødabsorberende sål Stødabsorberende sål

Stødabsorberende sål Balance 2

  •  179 kr. 

Stødabsorberende komfortsål med indbygget hæl- og svangstøtte, som er optimal til træning, motion eller en lang arbejdsdag, hvor man står meget.

Læs mere

  • Forstærket hæl- og mellemfodstøtte
  • Ekstra stødabsorbering til hæl og forfod
  • Optimal til hverdag såvel som til idræt og motion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Stødabsorberende Balance 2 er en fuldt dæmpende sål af blødt og behageligt PU-skum for den bedste komfort. Sålen giver effektiv stødabsorbering over hele foden og kan bruges både til hverdag og til idræt og motion uden begrænsninger.
Hælpartiet og midterfoden har et nylonforstærket, formstøbt indlæg for at give en effektiv hæl- og mellemfodstøtte. Det formstøbte indlæg er skålformet i hælpartiet for at støtte hælens yderkanter cirkulært, og midterfodstøtten giver en effektiv svangstøtte for stabilisering af mellemfoden.

Midt under hælen er et støbt og blødere gelmateriale. Det sikrer en mere effektiv støddæmpning over hælen for at give ekstra absorbering ved den normalt ret hårde nedsætning af hælen, som opstår i forbindelse med gåture eller træning med høj intensitet og belastning. Gelindlægget, i kombination med sålens bløde PU-skum og det skålformede hælparti, giver flere unikke egenskaber i én og samme sål som hjælp til ømme hæle.

I midten under den forreste trædepude er der endnu et blødt og støddæmpende gelmateriale. Gelindlægget er fremstillet til at dække hele den forreste trædepude fra lilletå til storetå og giver en ekstra blød og komfortabel oplevelse, når forfoden er hårdt belastet.​ De ekstra stødabsorberende indlæg over hælen og forfoden har en let klæbende overflade for at forbedre sålens fastholdelse i skoene. Overfladen bliver snavset over tid, og klæbeevnen reduceres, men sålens overflade kan let tørres af med en fugtig klud for at genvinde den klæbende funktion.
Overdelen mod foden er dækket af blødt og slidstærkt tekstil for den bedste komfort og minimal friktion.


SkostørrelseLængde i mm
35 - 37 230 - 244 mm
38 - 40 Dame245 - 259 mm
39 - 41 Mand260 - 274 mm
42 - 43275 - 289 mm
44 - 47 290 - 305 mm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg bruger normalt størrelse 37-38 i sko. Hvilken størrelse sål bør jeg vælge?
Svar. Sålen er en anelse større i størrelsen, da den har multistørrelser, og vi anbefaler derfor, at du vælger den mindre størrelse 35-37

Spørgsmål. Kan man tilpasse sålen til ønsket pasform?
Svar. Ja, sålen kan lettest justeres til ønsket pasform ved at klippe den til i forkanten. Vi anbefaler, at du måler efter skoens nuværende indersål for en præcis pasform.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret