Indlægssål Air-Flow | Rehaboteket
indlaegssal_airflow indlaegssal indlaegssal

Indlægssål Air-Flow

  •  299 kr. 

Indlægssålen Air-Flow er en ekstremt støddæmpende indlægssål med en unik patenteret teknologi til ekstra støddæmpning af hele kroppen Læs mere

  • To støddæmpende luftzoner til optimal støddæmpning
  • Optimal dæmpning af hele foden
  • Stabil Hytrel®-skal til ekstra støtte rundt om hælen og under svangen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Indlægssålen Air-Flow er en helt unik indlægssål med 2 indbyggede dynamiske luftpuder til optimal støddæmpning af foden og dermed hele kroppen.
Den unikke og patenterede konstruktion af indlægssålen Air-Flow sikrer optimal komfort samt en helt unik individuel støddæmpning af hæl, mellemfod og forfod. 

Air-Flow er en let og smidig indlægssål af støddæmpende PU for ekstra komfort og støddæmpning. Rundt om hælen og under mellemfoden har Air-Flow indlægssålen en hårdere skal, der er fremstillet af Hytrel®, et ekstremt stærkt og termoplastisk elastomer, der effektivt bidrager til ekstra støtte rundt om hælen og mellemfoden. Hytrel®-skallen danner en stabil hæl-kop, som bidrager effektivt til øget stabilitet og bedre støddæmpning. Hytrel-skallen udgør også basen i mellemfodstøtten, som giver en anatomisk støtte til svangen. 

Indlægssålen Air-Flow er konstrueret med to unikke luftzoner for ekstra støddæmpning og er anbragt lokalt i hælen og mellemfoden. Luftzonerne samarbejder om at opnå den bedste dynamiske støddæmpning af både hæl, mellemfod og forfod.  
Luftzone 1 - støddæmpning af hælen er specielt udviklet til effektivt at mindske stødet og give optimal dæmpning, når hælen sættes i jorden.
Under et normalt skridt øges belastningen af hælen med omkring 3 gange legemsvægten. En dårligt dæmpet sko øger stødet, når hælen sættes i jorden, og dette stød gives videre til fod, knæ, hofte og ryg. Air-Flow mindsker stødet ekstra effektivt, takket være den dynamiske luftzone. Når foden sættes hårdere ned, øges også risikoen for at skade eller ødelægge trædepuden under hælbenet, hvilket Air-Flow forebygger effektivt. 
Luftzone 2 - støddæmpning af mellemfoden, bidrager til yderligere støddæmpning af svangen ved stærkere belastning. I samme øjeblik som luftzone 1 dæmper stødet under hælbenet, komprimeres luften fra luftzone 1 til luftzone 2 i mellemfoden og bidrager til effektiv støddæmpning og også ekstra støtte i svangen. 

Air-Flow indlægssålen har også ekstra støddæmpning over forfoden, det ekstremt støddæmpende materiale Poron® og polyuretan, som sikrer optimal støddæmpning over hele forfoden. 
Indlægssålen kan nemt klippes til foran for at opnå en præcis pasform. Brug en skarp saks og følg ved behov de markerede størrelseslinjer ved tilpasningen. 

Indlægssålen Air-Flow erstatter eksisterende indersåler, som tages ud og erstattes med Air-Flow sålen.  På trods af det unikke design er Air-Flow kun 4,5 mm tynd og fungerer optimalt til de fleste hverdagssko, sportssko og støvler.
Indlægssålen Air-Flow rengøres i håndvarmt vand og tørres efterfølgende af. Lad sålen lufttørre inden brug og undgå eksterne varmekilder, som kan forstyrre den unikke støddæmpende konstruktion.


Størrelse
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5

Spørgsmål: Jeg har problemer med min hæl, når jeg løbetræner på hårde underlag. Kan indlægssålen Air-Flow hjælpe mig?
Svar: Ja, indlægssålen Air-Flow er en ekstra støddæmpende indlægssål til ekstra dæmpning af hæl og mellemfod. Den unikke AirFlow-teknik er specielt udviklet til ekstra effektiv støddæmpning 

Spørgsmål: Indlægssålen ser ud, som om den optager megen plads i skoen. Gør den det? 
Svar: Nej, indlægssålen airflow optager ikke mere plads i skoen end almindelige såler. Vi anbefaler dog, at du tager den eksisterende indlægssål ud af skoen og erstatter den med Air-Flow sålen. 

Spørgsmål: Jeg har en størrelse 37, og jeres mindste størrelse begynder ved 37, men går op til 39,5? Hvordan kan den passe til min størrelse? 
Svar: Indlægssålen kan nemt tilpasses ved hjælp af en almindelig saks. Klik forkanten af sålen ned til den nøjagtige størrelse. Indlægssålen har endda flere størrelsesmarkeringer foran, så man nemt kan tilpasse størrelsen. 
Vi anbefaler, at du tilpasser den optimale pasform efter din eksisterende indlægssål.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret