Knæbandage Schlatter - Genum Patella

349 kr

Effektiv aflastning af schlatter
Enkel og smidig anbringelse
Påvirker ikke knæleddets bevægelsesformåen
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Effektiv varme og aflastning af schlatterproblemer, knæbandage Genum Patella Schlatter er en unik anatomisk knæbandage beregnet til at aflaste problemområde ved schlatter. 
Den unikke konstruktion giver en effektiv aflastning, som ofte giver smertelindring ved schlatter problemer.

Knæbandage Schlatter har en justerbar pelotte (pude), som placeres på knæskals senen for at give god aflastning af problemområdet. 
Pelotten er fremstillet af et stabilt polyuretan materiale, som giver effektiv aflastning. De to stabiliserende bånd fastgjorte direkte på pelotten muliggør individuel justering, hvis yderligere stabilisering er nødvendig. Ved at spænde båndet på forsiden af knæ supporten kan man let øge eller mindske graden af aflastning. Alle båndene fæstnes enkelt og effektivt med velcro.

Knæbandage Schlatter er fremstillet af NRX, et kompressionsgivende og stabiliserende materiale, som giver optimal funktion. NRX øger cirkulationen lokalt over smerteområdet og giver en direkte lindrende effekt. Det åbne design muliggør en enkel og smidig anbringelse og påvirker ikke knæleddets bevægelsesformåen.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning