Topseller
Cotex BASIC Meniscus
Cotex BASIC Meniscus

Cotex BASIC Meniscus

799 kr

Knæbandage Menisk er specielt udviklet for meniskskade i knæleddet. Unik kompression og stabilitet ved meniskskade. Læs mere
Unikt knæbandage specielt udviklet for meniskskade
Stabilitet, kompression og trykaflastning
CoTex materiale tre kompressionszoner

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Knæbandage ved meniskskade Cotex BASIC Meniscus

Knæbandaget CoTex Basic Menisk et en unik anatomisk knæbandage specielt udviklet for at stabilisere og aflaste en meniskskade i knæleddet.
Meniskskader forårsager ofte problemer med hævelser og ømhed over leddet mellem lårben og underben. 
Hævelse og smerter fører ofte til en formindsket bevægelse med inaktivitet som følge. Knæbandaget CoTex Basic Menisk er specielt udviklet for at give stabilitet, kompression og trykaflastning til et knæled med meniskskade.

Knæbandaget har unike trykaflastende Artro-Pelotter fremstillede af viscoelastisk skum placeret for effektiv stabilitet, smertelindring og kompression ved meniskproblemer.
De viscoelastiske pelotter påvirkes af kropstemperaturen og tilpasser sig optimalt efter knæleddets form for optimal stabilitet og kompression over problemområdet. 
Artro-pelotterne på knæbandaget er placerede så de smertende områder ved meniskskader, først og fremmest leddet mellem lår og under ben, opnår den bedst mulige kompression og trykaflastning.

Det unike CoTex materiale har tre kompressionszoner indvævet i materialet. Den største kompression er direkte over knæleddet, hvor behovet for stabilitet og aflastning er størst. 
Graden af kompression aftager, jo længere ud fra knæleddets centrum man kommer.  Den unike kombination med artro-pelotterne modvirker effektiv hævelse i knæleddet.
Knæhasen er vævet i en mere porøs struktur for at modvirke ubehag ved brug.

 

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Svar. Meniskpelotten är tillverkad av ett trögelastiskt material som i kombination med materialet CoTEX ökas kompressionen över inre och yttre ledspringan.

Svar. Fjäderskenorna är tillverkad av vävd metalltråd som bildar en extremt tunn och flexibel fjäderskena som bidrar till lätt extra stabilisering av knäleden. Fjäderskenorna bidrar även till att knäskyddet inte sjunker ihop i knävecket vid användning och är placerade på knäledens in och utsida

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning