Knæbind Patella Stab Effektivt knæbind for knæskal stabilisering.
Knæbind patella luksation

Knæbind Patella Stab - knæbind for knæskal stabilisering

  • 749 kr.

Knæbind Patella Stab extra stabilitet ved udskridning af knæskallen, for patella luksation Læs mere

  • Anatomisk knæbind konstrueret effektiv stabilisering af knæskallen
  • Optimal tilpasningsbar stabilisering af knæskallen
  • To fleksible fjederskinner giver let stabilisering af knæleddet
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Knæbind Genum Patella Stab er en anatomisk knæbind konstrueret for at give effektiv stabilisering af knæskallen (Patella) ved problemer med overbevægelighed og patella luksation 
Knæbind Genum Patella har en indsyet halvmåneformet pelotte, som effektivt stabiliserer knæskallen fra ydersiden af leddet ved problemer med udskridning af knæskallen 
Patella luksationer sker sædvanligvis når knæskallen bevæger sig ud fra kroppen. Den støttende pelotte placeres på knæskallens yderside for effektivt at støtte og modvirke udskridning af knæskallen.
To semielastiske bånd sidder isyede i pelotten og giver en stor tilpasnings bar stabilisering af knæskallen. Tilpasningsmulighederne muliggør øget eller mindsket stabilisering af knæskallen efter behov.

Knæbinden giver også en let stabilisering og bidrager til en god kompression over knæleddet for at modvirke smerte og hævelse. Genum Patella er fremstillet af NeoTex. Et kompressionsgivende og stabiliserende materiale for optimal funktion og brugerkomfort. NeoTex øger blodcirkulationen lokalt i knæleddet og virker samtidig smertelindrende over skadeområdet. To fleksible fjederskinner placerede på inder og yderside af knæleddet giver let stabilisering af knæleddet uden at påvirke bevægeligheden.
Velcro lukningen fortil på låret og bagtil på lægmusklen giver meget gode justeringsmuligheder for en optimal pasform og brugerkomfort.

Knæbind Genum Patella Stab findes i højre og venstre udførsel for at give den bedst mulige funktionalitet ved behov for stabilitet ved patella Lukstioner.


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

4

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK