Knæbind Schlatter Stabilt – Behandling af Schlatter knæ.
Knaebind schlatter Schlatter knæbind

Knæbind Schlatter Stabilt | Optimal aflastning af Schlatter

  •  599 kr. 

Knæbind schlatter knæ er almindeligt forekommende hos idrætsaktive børn mellem 10 og 16 år, og behandles effektivt med Knæbind Schlatter Læs mere

  • Stabile knæbinder til effektiv behandling af schlatter
  • Meget effektiv aflastning af schlatter
  • Optimale resultat når der lider af schlatter och springerknæ
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind Schlatter Stabilt er en af ​​de mest stabile knæbinder til effektiv behandling af schlatter. Den anatomiske designen, optimal kombination af kompression, varmeisolering og stabilitet sikrer en yderst funktionel løsning for en smertefuld knæ med problemer såsom Schlatter, springerknæ og andre patella skader.

En polurethan pude giver optimalt tryk over patellarsene for at tilvejebringe en meget effektiv aflastning under knæet i tilfælde af schlatter. To semi elastiske stropper er fastgjort i patella puden for at nemt øge eller mindske omfanget af støtten fra puden. Den dynamiske løsning bestemmer knæ tandbøjle det nemt kan justeres i takt med omfanget af nødvendige støtte dag for dag.
Stroppen er placeret i den bedst mulige vinkel, for at kombinere en aflæsning virkning og på samme tid give en "løft" effekt i tilfælde af patella relaterede prodlems såsom schlatter och chondromalaci. Vinklen og løsninger tjener som en direkte erstatning for konventionel tape til Schlatter sygdom.

Knæbind Schlatter Stabilt fungerer også som en stabiliserende knæbind for knæleddet, og giver en god grad af kompression for at forhindre hævelse i leddet.
Det unikke NeoTex materiale kombinerer kompression, stabilitet og varmeisolering for optimal funktion og unser komfort.
NeoTex øger blodgennemstrømningen lokalt i leddet og giver en meget effektiv smertelindring over hele knæled.

To fleksible metal skinner er placeret på både mediale og laterale side af knæleddet for at give indsættes en yderligere stabilitet for knæet uden at gribe ind med mobilitet i leddet.

Knæbind Schlatter Stabilt giver alt det nødvendige for at opnå optimale resultat når der lider af schlatter och springerknæ


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

5

Varme

4

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret