Knæskinne GenuFit Artro

1999 kr

Ekstra stabil knæskinne med polycentrisk skinne
Åben model med PreFix for enkel og præcis påføring
Fremstillet af AirX for optimal ventilation
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæskinne GenuFit Artro er en ekstra stabil knæskinne til effektiv aflastning af et ustabilt knæled ved problemer med slidgigt, menisk eller ledbåndsskade i knæleddet. Knæskinnen Artro er en såkaldt wrap-around model som enkelt sættes på henover knæleddet ved hjælp af et øvre og et nedre segment.

Den åbne model muliggør optimal justering af knæskinnen individuelt over låret og underbenet. Fordelen med den åbne model er, at graden af kompression rundt om låret og underbenet også kan indstilles helt individuelt. 
Knæskinne Artro har to ekstra stabile skinner placeret over knæleddets inder- og yderside for god aflastning af et smertende eller ustabilt knæled. Skinnernes polycentriske ledcentre sikrer en optimal tilpasning af skinnens bevægelse i forhold til knæleddets bevægelse. 

Knæskinnen er udrustet med PreFix, et internt fikseringssystem af et ledomsluttende lycramateriale, som forbedrer fikseringen af knæskinnen ved brug. PreFix fremmer også placeringen af knæstøttens skinne. Først appliceres Pre-Fix over knæleddet, hvilket tillader enkel og sikker højderegulering af knæskinnens position. Når skinnen sidder midt over knæleddet, spændes knæskinnens øvre og nedre segment individuelt for bedst mulig fiksering. I knæhasen har Artro et blødere Soft-X materiale som sikrer og minimerer risikoen for gnavsår og ubehag selv ved brug hele dagen. 

Knæskinnen er også udrustet med et unikt patenteret båndsystem som muliggør enkel og effektiv fiksering af knæstøttens skinner ved hjælp af et enkelt håndgreb. Båndsystemet kan enkelt tilpasses længdemæssigt ved behov for mere støtte og kontrol. Knæskinnen er fremstillet af AirX, et tekstilmateriale med god ventilation, hvilket gør knæskinnen til et optimalt produkt at anvende hele dagen ved behov for ekstra støtte ved problemer med slidgigt i knæleddene. 

Knæskinnens smidige konstruktion muliggør en ekstra effektiv støtte til daglig brug ved problemer med slidgigt, menisk eller generel ustabilitet i knæleddene. Knæskinnens totale længde over knæleddet er kun 33 cm, hvilket gør det til en af de smidigste stabile knæstøtter til daglig brug. 

Spørgsmål og svar

Svar. Vi har vores GenuFit Artro, som er specielt udviklet som en smidigere knæskinne med en stabil skinne. Knæskinnen er også fremstillet af AirX, som er et køligt og velventilerende materiale.
Svar. Knæskinnen er af en såkaldt pålægningsmodel, som man nemt lægger rundt om knæleddene, så man ikke behøver at bøje sig ned og trække knæskinnen over foden. Pålægningsmodellen giver også en unik egenskab ved at kunne spænde eller åbne knæskinnen i forhold til for eksempel et kraftigere eller smallere lår
Svar. PreFix er en unik funktion som forenkler appliceringen og placeringen af leddet i knæskinnen. Ved hjælp af PREFIX kan man applicere knæskinnen rundt om knæleddet for i ro og fred metodisk at kunne spænde knæskinnen ind skridt for skridt, uden at den falder ned.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning