• Kølesystem NovaCool Fod/Ankel
  • Kølesystem NovaCool Fod/Ankel

Kølesystem NovaCool Fod/Ankel

799 kr

NovaCool er et innovativt kølesystem til foden, fodleddet og anklerne.  Læs mere
Kulde til fod og fodled
Kan anvendes i hjemmet, på arbejdet, efter træning
Ekstremt enkel at anvende

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Kølesystem NovaCool Fod/Ankel

NovaCool er et kulde/kompressionssystem som kan anvendes hvor som helst, når som helst. NovaCool er ekstremt enkel at anvende og appliceringen tager kun nogle få sekunder. 
Kølesystemet NovaCool er en oppustelig trykmanchet med en gennemstrømningsregulerende ventil, et køleelement som dækker hele fodleddet og en håndpumpe til regulering af trykket i manchetten. 
Systemet appliceres over fodleddet ved hjælp af to brede fikserende bånd som fæstes med velcrobånd for optimal fiksering. Køleelementet opbevares i køleskabet, når det ikke anvendes, for at få en temperatur på ca 5°C.
NovaCool fodled er et effektivt system til at opnå kulde/kompression. Kompressionen i systemet er helt tilpasningsbart, hvilket muliggør øget eller mindsket tryk over fodleddet i overensstemmelse med det oplevede behov. NovaCool fodled er udrustet med en håndpumpe som muliggør justerbar kompression over det skadede eller smertefulde område. 
Applicer pumpeslangen i den regulerbare gennemstrømningsventil og åbn ventilen for at øge / mindske graden af kompression over fodleddet. 
Når man har opnået det ønskede tryk, lukker man gennemstrømningsventilen og frakobler pumpen fra ventilen. Systemet køler og komprimerer nu fodleddet og får en meget lav profil over fodleddet.  

Kulde- og kompression har aldrig været lettere end med NovaCool. Anvend systemet i hjemmet, i idrætsklubben, efter træning eller dagligt ved smerte og hævelse i fodleddet. 

Spørgsmål og svar

Svar. Novacool kølemanchet kan køles ned et ubegrænset antal gange og anvendes regelmæssigt af idrætsklubber i stedet for engangsprodukter.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning