brud på kraveben | Rehaboteket

brud på kraveben

Brækket kraveben forekommer ofte ved højt intensive aktiviteter, skaderne er tit traumatiske i form af direkte fald på skulder og kraveben. 
Indenfor idræt er kontaktidrætter overrepræsenteret som eksempelvis skiløb, ridning og cykling. Ved arbejdsskader og i daglige situationer forekommer skaderne ofte som skader, hvor man falder eller ved ulykker. 
Efter uheldet og i lægeprocessen i perioden efter bruddet, mærker den tilskadekomne ofte trækninger i kravebenet, trækningerne forårsages af bevægelse i bruddet og forsvinder, så snart bruddet begynder at læges. 
Et brud på kravebenet skal immobiliseres for at mindske bevægelser i området. Immobilisering indebærer ofte direkte smertelindrende, men der skal så tillades bevægelse nedenfor selve frakturen.

Vores bedst sælgende produkt

Kravebensbandage
noglebensbandage

Kravebensbandage – 8-tals bandage

Stabiliserende kravebensbandage med justerbart spænde
299 kr.
Læs mere

Fungerede perfekt!

Jeg har bestilt et specielt knæbind på siden her. Varen blev afsendt stort set med det samme og ankom til min postkasse efter ganske få dage. Beløbet blev først trukket efter, at jeg havde modtaget varen, så jeg følte mig meget tryg ved hele processen. Knæbindet var af høj kvalitet, og størrelsesangivelserne på siden passer. Gratis fragt - både tur og retur. Jeg har lige bestilt pronation-fodindlæg fra siden og glæder mig til at modtage dem.