VIVA WORK
VIVA WORK
VIVA WORK

VIVA WORK

399 kr

VIVA WORK giver et blødere, mere stabilt trin med forbedret hygiejne og komfort til en hel arbejdsdag på hårde overflader. Læs mere
Ekstra stødabsorbering i hele foden til hårde overflader
Aflaster fodbuen og forfoden med indbyggede forstærkede støttefunktioner
Holdbar og friktionsfri med et lag aktivt kul for den bedste skohygiejne

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Ekstra stødabsorberende arbejdssål til hårde gulve og overflader

VIVA work er en teknisk udviklet sål, der kombinerer optimal komfort, stødabsorbering og stabilitet for hele foden. Støttefunktionerne skaber en ekstra afslappet position for foden i skoen og forebygger lokal træthed, især i svangen og forfoden, under en lang arbejdsdag på hårdt underlag. VIVA work er opbygget af flere lag materiale, som giver sålen dens unikke egenskaber Det øverste lag mod foden er lavet af et slidstærkt og friktionsreducerende lag, der minimerer risikoen for gnavsår mod foden ved langvarig belastning over lange afstande i løbet af arbejdsdagen.
VIVA work har en unik konstruktion af to lag stødabsorberende materiale med en ekstrem tyndhed for at optimere kombinationen af stødabsorbering og komfort.
Et af mellemlagene er en blød og stødabsorberende latex-indersål med aktivt kul, som effektivt binder lugt.

Væn dig til at fjerne sålerne efter en dags brug, så ventileres det aktive kullag effektivt med den effekt, at der kommer mindre lugt i arbejdsskoene.
Den integrerede forfodspude har til formål at stabilisere forfoden på samme måde, som svangstøtten stabiliserer fodbuen. Puden er monteret i sålen og løfter forfodsbuen, hvilket igen skaber en aflastning over forfodspuden.

Den udvendige plastforstærkning skaber ekstra støtte, som følger fodens kontur. I midten af hælen er der en blødere, ekstra stødabsorberende PU-indsats. PU-indlægget, som er indkapslet i den ekstra stabile hælstøtte, har den funktion, at det skaber bedre forudsætninger for dæmpning lokalt under hælen og reducerer det stød, der opstår i forbindelse med et kraftigt hælslag.

Kombinationen af hæl-, mellemfods- og forfodsstøtte i kombination med hygiejniske materialer og lag gør VIVA WORK til en optimal stødabsorberende sål til lange arbejdsdage på hårdt underlag.

Flere lag af støtte og stødabsorbering

Den teknisk avancerede VIVA Work har egenskaber, der stabiliserer og dæmper foden hele dagen på hårde overflader

Flere lag af støtte og stødabsorbering

Fokuseret støtte til svang og forfod

Den ekstra stabile indersål skaber betingelser for en mere afslappet og afbalanceret svang og forfod

Fokuseret støtte til svang og forfod

Ekstra stødabsorbering til ømme hæle!

Kombinationen af en skålformet hælindsats med den bløde PU-zone skaber en indsats, der hjælper med at forbedre stødabsorberingen og samtidig reducere virkningen af det normalt hårde hælslag på hårde overflader.

Ekstra stødabsorbering til ømme hæle!

Spørgsmål og svar

Ja, absolut! WORK er bygget til ekstra effektiv stødabsorbering over hele foden og vil gøre hvert skridt, du tager, blødere i kombination med sålens stabiliserende egenskaber, der giver effektive betingelser for at modvirke træthed og problemer i foden.

Normalt starter du med din "almindelige" størrelse, som vi ved kan variere mellem forskellige skoproducenter. Vi angiver altid det maksimale mål i mm for hver størrelse, så du kan tjekke størrelsen på din eksisterende sål eller sko. Det gør det nemmere og sikrer, at du får den rigtige størrelse med det samme.

Det indbyggede skaft (den sorte del af sålen) er lavet af et formstabilt plastmateriale, som er formstøbt til at støtte både hæl og svang i samme konstruktion.

Ja, sålen har en opbygget forfodspude, som har den funktion, at den løfter svangen og dermed aflaster forfodspuden.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning