Pelotte forfodsindlæg Rehaboteket
Forfodsindlæg pelotte forfodspelotte indlægssåler nedsunken forfod

Forfodsindlæg pelotte

  • 199 kr.

Forfodsindlæg -  pelotte er en effektiv pude, som hjælper med at løfte den forreste bue af foden ved belastningsrelaterede smerter i forfoden.

Læs mere

  • Effektiv behandling af smerter i forfode.n
  • Pelotten løfter og aflaster den forreste trædepude.
  • Anatomisk konstruktion for optimal funktion.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Forfodsindlæg pelotte  er et specielt konstrueret indlæg, der effektivt behandler smerter i forfoden. En pelotte giver en effektiv forfodsstøtte og hjælper med at løfte den forreste bue af foden, som ofte er nedsunket i forbindelse med belastningssmerter i forfoden.

Pelottens anatomiske T-konstruktion er specielt udviklet til på bedste vis at løfte hele den forreste bue af foden og give optimal aflastning af den forreste trædepude. Pelotten er højest midt på foden for på en anatomisk måde at sætte den forreste bue af foden i en normal position. Pelotten placeres bag ledhovederne på forfoden for den bedste aflastende og løftende effekt ved smerter og problemer.
Pelotten er fremstillet af formfast PU skum som i kombination med pelottens T-form giver et blødt men meget effektivt løft af hele den forreste bue af foden ved brug, hvilket giver en meget effektiv behandling af forfodsproblemer.

Pelotten klistres normalt på en tynd sål, hvilket gør, at pelotten kan bruges i flere sko ved blot at flytte den tynde sål. Ved anvendelse i trange sko, højhælede sko eller sandaler anbefales det, at pelotten klistres direkte i skoen, hvilket gør, at pelotten optager minimal plads i trange sko. Pelotten klistret direkte i et par sandaler fungerer optimalt til behandling af en smertefuld forfod indendørs og ude om sommeren.

Pelotten kan bruges direkte i normale sko uden en tyndere sål, hvis man fortrækker det. Forfodspelotten er en effektiv støtte, som mindsker smerter i forfoden og som fungerer optimalt til behandling af mortons neuron, nedsunket forreste fodbue (pes transversus planus), hallux valgus samt ved generelle belastningssmerter i forfoden.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 37
Medium 38 - 41
Large42 - 47
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK