Forfodspelotte Flexi | Rehaboteket
Forfodspelotte forfodsstøtte

Forfodspelotte Flexi

  • 229 kr.

Ekstremt enkel og smidigt forfodsstøtte som appliceres på foden og ikke i skoen. Flexi har en indsyet pelotte som løfter og aflaster ved forfodsproblemer. 

Læs mere

  • Forfodspelotte som kan anvendes uanset skovalg eller situation
  • Kan også anvendes uden sko
  • Løfter og aflaster forreste svang
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Forfodpelotte FLEXI er en ekstra fleksibel forfodsstøtte som enkelt kan appliceres på foden ved behov og kan anvendes uanset skovalg eller situation, ford den forreste pelotte sidder rundt om foden og ikke på en sål eller klistret fast i en sko.
Flexi er en forfodspelotte fremstillet af et blødt og komfortabelt skummateriale, den sidder monteret på et elastisk bånd for optimal fleksibilitet og enkelhed.

Forfodspelotten kan på den enkleste måde appliceres over foden og også enkelt fjernes afhængigt af situationen. Fordi forfodspelotten sidder monteret på det elastiske bånd, fungerer forfodsstøtten også til anvendelse uden sko indenfor, en situation hvor det normalt ikke er muligt at anvende en forfodspelotte.
For yderligere at forbedre pelottens funktion og fiksering har pelotten en vedhæftende flade som skal placeres mod foden, den vedhæftende flade sammen med det elastiske bånd sikrer ekstra god fiksering af forpelotten ved anvendelse. Rigtigt placeret skal pelotten ligge og løfte bagved for forreste svang, ofte opleves en korrekt placeret pelotte som om at den sidder for langt bag på foden. For optimal aflastning af fortrædepuden skal pelotten ikke komme i kontakt med trædepuden.

FLEXI vaskes i lunkent vand og en mild sæbeopløsning ved behov. Tryk det overflødige vand ud af produktet og lad det lufttørre uden varme inden brug
Forfodspelotte FLEXI findes i to størrelser Small til personer med skostørrelse op til 40 og Large til personer med skostørrelse over 41
Flexi leveres i par, 2 stk forfodsstøtter som kan anvendes både på højre og venstre fod. 


Størrelse
Small 35 - 40
Large 40 - 46
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har problemer med nedsunken forsvang og anvender pelotter i alle mine sko. Kan jeg anvende forfodspelotten Flexi i situationer, hvor jeg ikke har sko på, fx når jeg går i strømper indenfor? 
Svar. Ja, forfodspelotten Flexi har en helt unik konstruktion, da den appliceres direkte på foden og kan anvendes uanset skovalg eller situation. Ved brug indenfor fungerer det oftest bedst, hvis forfodspelotten appliceres direkte mod huden under strømpen. 

Spørgsmål. Hvilken størrelse skal jeg vælge, hvis jeg har skostørrelse 40 og meget smalle fødder. 
Svar. Vælg størrelse Small hvis du har smalle fødder og størrelse Large hvis du har bredere fødder. 

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK