Hallux valgus bandagen, trykaflastende bandage, som lindrer tryk mod storetåleddet.
Hallux Valgus Knystbeskytter

Hallux Valgus Knystbeskytter Hallux

  • 179 kr.

Hallux Valgus Knystbeskytter Hallux er en fleksibel, trykaflastende bandage, som effektivt lindrer tryk fra sko mod storetåleddet.

Læs mere

  • Effektiv aflastning af storetåen.
  • Medicinsk silikone for ekstra effektiv trykaflastning.
  • Fremstillet helt uden søm over hallux valgus
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Hallux Valgus er et normalt forkommende problem, som forårsager fejlstilling af storetåen, der driver ind mod de andre tæer. I forbindelse med storetåens vridning, trykkes leddet udad, hvilket gør, at storetåens led får en variende stor knold. Ved problemer med hallux valgus er det vigtigt at undgå tryk over storetåens grundled. Mange sko er konstruerede med sømme og utilstrækkelig bredde over forfoden med den effekt, at der kommer et øget tryk over hallux valgus. Ved øget tryk er der en risiko for, at det ydre område bliver inflammeret (bursit), hvilket gør hallux valgus knolden ekstra trykfølsom selv ved minimalt tryk fra en sko eller sandal.
Hallux Valgus bandagen er en højfunktionel trykaflastende bandage, som let og gnidningsløst appliceres over forfoden og storetån. Hallux Valgus bandagen er fremstillet af et meget elastisk tyndt og smidigt Lycra materiale og optager minimal plads i skoen. På hallux valgus bandagens yderside er der indmonteret et silikoneindlæg, som er helt uden søm, silikoneindlægget dækker hele storetåens grundled for på en optimal måde at aflaste alt tryk fra sko og sandaler over hallux valgus. Silikonen er fremstillet af såkaldt  ”medical graded silikone” i høj kvalitet for den bedste trykaflastning. Silikoneindlægget er svejset ind i materialet for helt at undgå sømme ved problemområdet. Mange aflastningsprodukter indeholder sømme, hvilket giver en større risiko for tryk over hallux valgus. Silikonebeskyttelsen har også en ultralav profil med en tykkelse på 1,3 mm, hvilket er muligt takket være den medicinske silikones egenskaber.
Hallux valgus bandagens tynde og smidige konstruktion tillader brug af bandagen i alle sko helt uden begrænsninger. Bandagen kan bruges både under en sok eller barfodet i skoene.
Det omgivende elastiske Lycra materiale er syet med fuldt elastiske sømme for at minimere risikoen for tryk omkring hallux valgus bandagen. Lycra materialet er også fremstillet i såkaldt dobbelt materiale, som helt fjerner risikoen for, at materialet gnaver. Dobbelt materiale indebærer, at to materialer sys sammen med mulighed for friktion mellem materialernes overflade, hvilket gør, at gnaven mod huden helt forsvinder.
Hallux Valgus bandagen kan bruges på både på højre og venstre fod og er fremstillet i en universel størrelse. Hallux Valgus bandagen vaskes i håndvarmt vand og skal lufttørre inden brug.


Størrelse Universal
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK