Indlæg platfod og lav svang Rehaboteket
Indlæg_platfod indlaeg_platfod_og_lav_svang indlaeg_platfod

Indlæg platfod og lav svang

  • 699 kr.

Ekstra stabilt indlæg specielt konstrueret til at stabilisere svangen ved behov for ekstra støtte. Indlægget er forstærket med stærk termoplast i svangen for ekstra støtte og kontrol.

Læs mere

  • Ekstra stabilt indlæg til platfod og lav svang.
  • Forstærket svangstøtte.
  • Ekstrem fleksibel, passer alle sko.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Indlægget til platfod og lav svang er en ekstremt stabil svangstøtte specielt konstrueret til at give ekstra støtte i svangen ved behov for stabilitet og kontrol i mellemfoden.
Skoindlægget er ekstremt egnet til lav svang eller platfødder takket være skoindlæggets unikke konstruktion. Hælpartiet er skålformet og hjælper med at støtte hælen ved belastning. Skålformen giver effektiv støtte til hælen og bidrager med at modvirke udtrampning af hælpuden ved kraftigere belastning. Skålens kanter "samler" hælen ind under hælbenet.

Mellemfoden i skoindlægget er forstærket med ekstra stærk termoplast, som effektivt bidrager til en god og komfortabelt støtte ved lavt svaj. Forfodspelotten bidrager effektivt til trykaflasning af den forreste trædepude.
Platfodsindlægget er fremstillet med en unik anatomisk pasform og bidrager til ekstra støtte og balance af hæl, mellemfod og forfod i samme platfodsindlæg.

Oversiden på platfodsindlægget er foret med perforeret mikrolæder, som holder foden kølig under brug. Mikrolæderet er ekstremt robust og kan nemt rengøres med håndvarmt vand og mild sæbe.
Platfodsindlægget er fremstillet til at fungere optimalt i dagligdagssko ved behov for ekstra støtte. Platfodsindlægget er ekstremt smidigt og optager minimal plads i normale sko.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK