Indlægssåler til hælspore og plantar fasciitis Rehaboteket
indlægssaler_hælspore skoindlaeg_haelspore_og_plantar_fasciitis såler til hælspore

Indlægssåler hælspore

  •  599 kr. 

Indlægssåler hælspore er et unikt skoindlæg til behandling af hælspore og plantar fasciitis i samme skoindlæg. Indlægssålen har aflastende zoner, som sikrer en effektiv aflastning og smertelindring.

Læs mere

  • Unik sål til behandling af hælsporer og plantar fasciitis.
  • Blødt materiale aflaster og smertelindrer effektivt.
  • Kraftig opbygget støtte til hæl og svang.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Indlægssåler hælspore er et helt unikt indlæg som effektivt aflaster foden ved problemer med hælspore og og plantar fasciitis. Indlægssålen er lavet af ekstremt stødabsorberende materiale kombineret med en stabiliserende struktur for at få den bedste kombination af støddæmpning og stabilitet, kontrol og aflastning af en smertende fod ved problemer med hælspore og plantar fasciitis. Indlægssålens unikke konstruktion reducerer belastningssmerter i forbindelse med hælspore og plantar fasciitis i samme indlægssål.

Hælspore smerter ofte midt under hælbenet ved belastning. Indlægssålen behandler effektivt smerter i forbindelse med hælspore takket være indlægssålens anatomiske konstruktion, som effektivt stabiliserer hælbenet. Indlægssålen har også en skålformet hæl, som bidrager til ekstra støtte til hælens naturlige støddæmpere, som effektivt holdes sammen af indlægssålen.

Midt under hælbenet har indlægget et blødere parti, som effektivt aflaster den direkte belastningssmerte i forbindelse med hælspore. Det bløde og aflastende indlæg er omgivet af indlægssålens formstabile hælkop, hvilket yderligere bidrager til en effektiv aflastning af smertepunkter ved hælspore.
Indlægssålen har også en helt unik aflastning til plantar fasciitis. Plantar fasciitis er en betændelse i fodens senespejl med lokal smerte på hælens inderside i overgangen til svangen. Plantar fasciitis forårsager også smerter i hvile, hvis inflammationen er kraftigt belastet. Det er ikke ualmindeligt, at folk med plantar fasciitis har mange smerter, når de står op og oplever stivhed med smerter i foden efter en nats søvn.

Ved plantar fasciitis bliver ofte en specifik stræksene (flexor hallucis longus) inflammeret. Strækscenen løber i midten af svangen og skal helt aflastes ved plantar fasciitis. Mange indlægssåler er kraftigt opbyggede i svangen med risiko for øget tryk over stræksenens inflammerede område, hvilket ofte kan forværre problemet med plantar fasciitis. Indlægssålen har en helt unik aflastining i form af et blødt materiale i svangen. Aflastningen gør det muligt at stabilisere svangen uden risiko for ekstra tryk over stræksenen eller det inflammerede område.
Indlægssål hælspore er meget let at rengøre takket være robust og komfortabelt microlæder og fås i størrelserne 35 - 48.
Indlægssålen kan både bruges af damer og herrer takket være indlægssålens unikke form.


Størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret