Topseller
Indlægssåler hælspore
Indlægssåler hælspore
Indlægssåler hælspore

Indlægssåler hælspore

599 kr

Indlægssåler hælspore er et unikt skoindlæg til behandling af hælspore og plantar fasciitis i samme skoindlæg. Indlægssålen har aflastende zoner, som sikrer en effektiv aflastning og smertelindring. Læs mere
Unik sål til behandling af hælsporer og plantar fasciitis.
Blødt materiale aflaster og smertelindrer effektivt.
Kraftig opbygget støtte til hæl og svang.

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Indlægssåler hælspore

Indlægssåler hælspore er et helt unikt indlæg som effektivt aflaster foden ved problemer med hælspore og og plantar fasciitis. Indlægssålen er lavet af ekstremt stødabsorberende materiale kombineret med en stabiliserende struktur for at få den bedste kombination af støddæmpning og stabilitet, kontrol og aflastning af en smertende fod ved problemer med hælspore og plantar fasciitis. Indlægssålens unikke konstruktion reducerer belastningssmerter i forbindelse med hælspore og plantar fasciitis i samme indlægssål.

Hælspore smerter ofte midt under hælbenet ved belastning. Indlægssålen behandler effektivt smerter i forbindelse med hælspore takket være indlægssålens anatomiske konstruktion, som effektivt stabiliserer hælbenet. Indlægssålen har også en skålformet hæl, som bidrager til ekstra støtte til hælens naturlige støddæmpere, som effektivt holdes sammen af indlægssålen.

Midt under hælbenet har indlægget et blødere parti, som effektivt aflaster den direkte belastningssmerte i forbindelse med hælspore. Det bløde og aflastende indlæg er omgivet af indlægssålens formstabile hælkop, hvilket yderligere bidrager til en effektiv aflastning af smertepunkter ved hælspore.
Indlægssålen har også en helt unik aflastning til plantar fasciitis. Plantar fasciitis er en betændelse i fodens senespejl med lokal smerte på hælens inderside i overgangen til svangen. Plantar fasciitis forårsager også smerter i hvile, hvis inflammationen er kraftigt belastet. Det er ikke ualmindeligt, at folk med plantar fasciitis har mange smerter, når de står op og oplever stivhed med smerter i foden efter en nats søvn.

Ved plantar fasciitis bliver ofte en specifik stræksene (flexor hallucis longus) inflammeret. Strækscenen løber i midten af svangen og skal helt aflastes ved plantar fasciitis. Mange indlægssåler er kraftigt opbyggede i svangen med risiko for øget tryk over stræksenens inflammerede område, hvilket ofte kan forværre problemet med plantar fasciitis. Indlægssålen har en helt unik aflastining i form af et blødt materiale i svangen. Aflastningen gør det muligt at stabilisere svangen uden risiko for ekstra tryk over stræksenen eller det inflammerede område.
Indlægssål hælspore er meget let at rengøre takket være robust og komfortabelt microlæder og fås i størrelserne 35 - 48.
Indlægssålen kan både bruges af damer og herrer takket være indlægssålens unikke form.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning