Knystbeskytter Hallux Trio | Rehaboteket
knystbeskytter

Knystbeskytter Hallux Trio

  • 169 kr.

Knystbeskytter Hallux Trio er et helt unikt hjælpemiddel til hallux valgus som kombinerer trykaflastende egenskaber over storetåleddets inderside med en 8 mm kompenserende knystbeskytter for et mere lige storetåled. 

Læs mere

  • Kombineret trykaflastning og knystbeskytter
  • Fremstillet af silikone for bedste funktion og støtte
  • Retter storetåleddet op effektivt
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Ved problemer med hallux valgus opstår ofte en fejlstilling i storetåens grundled, hvilket indebære,r at storetåen skubber på de øvrige tæer med risiko for gnavsår og ubehag i forfoden. Knytsbeskytter Hallux Trio bidrager effektivt til en mere lige position af storetåleddet ved anvendelse af HalluxTrio.
Et yderligere almindeligt forekommende problem med Hallux Valgus er udviklingen af en bule over storetåens grundled. Bulen er en direkte effekt af fejlstillingen i leddet og er ekstra følsom for tryk fra sko. HalluxTrio har også en trykaflastende beskyttelse af silikone som dækker og trykaflaster hele storetåleddet fra tryk og ubehag fra eksisterende sko. Knystbeskytteren er anatomisk placeret mellem storetåen og andre tæer og har en kompenserende effekt på 8 mm for at sikre en mere lige storetå ved problemer og besvær med hallux valgus.
Ved anvendelse af HalluxTrio får forfoden og frem for alt storetåleddet en mere lige position, hvilket ofte letter det normale gangmønster og afviklingen af skridtet.
For at forbedre fikseringen af knystbeskyttere Hallux Trio fæstes beskytteren både over storetåleddet og den nærliggende tå, hvilket sikrer optimal fiksering ved kraftigere belastning eller i løbet af en længere dags anvendelse. Silikonematerialet bidrager også til yderligere fiksering af knystbeskytteren.
Knystbeskytter Hallux Trio er fremstillet af blød og ekstremt trykaflastende silikone for bedste funktion og komfort og appliceres enklest over en ren og tør fod.
Den ydre trykaflastende beskytter appliceres over storetåleddet, så beskytteren dækker hallux valgus bulen effektivt. Knystbeskytteren placeres over den nærliggende tå og sammen giver begge fikseringspunkter ektra god fiksering af Hallux Trio.
Knystbeskytteren er hygiejnisk, silikonematerialet er ekstremt enkelt at rengøre med lunkent vand og en mild sæbeopløsning. Skyl produktet af og lad den lufttørre inden anvendelse.
HalluxTrio leveres altid per par, 2 stk knystbeskyttere, og fungerer lige godt på højre som venstre fod.
Knystbeskytteren er endda universal, hvilket indebærer, at de fungerer lige godt uanset størrelse på foden, mænd som kvinder. 


Størrelse Universal
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK