Knystbeskytter hallux valgus Rehaboteket
Knystbeskytter Hallux Valgus Knystbeskytter

Knystbeskytter Hallux Valgus Bånd

  • 299 kr.

 Knystbeskytter Hallux Valgus båndet modvirker effektivt fejlstilling og bidrager til en mere lige position af storetåen.

Læs mere

  • Modvirker fejlstilling i storetåen.
  • Universal størrelse. Kan bruges dag og nat.
  • Beskytter effektivt storetåen.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Hallux Valgus er en arvelig deformitet af storetåen, som tvinger storetåen ind mod fodens øvrige tæer.
Knystbeskytter Hallux Valgus båndet modvirker effektivt fejlstillinger og bidrager til en mere lige position af storetåens grundled både ved aktivitet, hvile og søvn.
Et normalt problem ved hallux valgus er nedsat bevægelse i storetåen, hvilket betyder, at man ikke selv kan sætte storetåen i et normalt leje. Hallux valgus båndet giver en ekstra støtte og hjælper til at bringe storetåen til en neutral position, hvilket ofte indebærer direkte lindring under smertefulde perioder.
Hallux valgus båndet hjælper også med at aktivere storetåens normale bevægelsesomfang, noget som ofte er meget svært ved hallux valgus uden brug af hjælpemidler. Hallux valgus båndet har den bedste effekt, når det bruges ved aktivitet, det er ekstra vigtigt, at skoen og båndet ikke trykker direkte på knolden på storetåen, brug derfor rummelige sko ved hverdagsbrug af hallux valgus båndet. Hallux valgus båndet er fremstillet af et elastisk materiale, som mulliggør dynamisk tilpasning af graden af støtte for storetåen.
Det velpolstrede hylster fastgøres rundt om storetåen for et godt greb om storetåen og giver dermed en meget effektiv støtte for at modvirke, at storetåen trækker indad.

Det elestiske bånd appliceres rundt om hælen eller rundt om fodleddet for den bedste fiksering af hallux valgus. Båndet fikseres med velcro.
Båndets elasticitet gør det muligt optimalt at tilpasse støtten til storetåen og positionere leddet i en normal og neutral position.
Vær opmærksom på ikke at spænde båndet for hårdt, det kræver meget lidt trækkraft for effektivt at opnå en neutral position for en storetå med hallux valgus. 


StørrelseUniversal
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK