Sandal til hælspore PF8 - Sort | Rehaboteket
sandal_haelspore sandal_til_haelspore sandal plantar fasciitis

Sandal til hælspore PF8 - Sort

  • 649 kr.

PF8-sandalen er en ny og helt unik sandal til hælspore og hælsmerter, der er forsynet med en blød aflastningszone under hælbenet, hvorfor du opnår en effektiv lindring af belastningsrelaterede smerter i hælen. 

Læs mere

  • Unik sandal, der giver en effektiv aflastning ved hælspore
  • Ekstra blød og aflastende zone under hælbenet
  • Anatomisk opbygget sandal, der giver støtte og stabilitet
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

NYHED! PF8-sandalen, der er specialudviklet til aflastning ved hælsmerter og hælspore
Løsningen til smertende hæle, indendørs såvel udendørs om sommeren, er PF8-sandalen. Du får her en stabil sandal med en blød aflastende hælzone, som effektivt lindrer og aflaster smertepunkter under hælen ved problemer med hælspore, plantar fasciitis, udtrådt hælpude og hælsmerter i al almindelighed. 

PF8-sandalen er en helt unik sandal, som effektivt aflaster hælens smertepunkter ved belastningsrelaterede smerter, hælspore og plantar fasciitis. 
Sandalen er fremstillet af et blødt og formstabilt PU, som leverer en optimal stødabsorbering over hele foden. Midt under hælen er der placeret et blødt aflastende hælindlæg på 50 mm, som effektivt mindsker belastninger over hælbenet og smertepunkterne ved hælspore. Indlæggets størrelse på 50 mm muliggør en effektiv aflastning af smertepunkterne i hælen, når du oplever problemer med generelle hælsmerter, herunder hælspore (plantar fasciitis). 
Sandalen til hælspore, PF8, har flere unikke egenskaber, som effektivt hjælper ved smerter og problemer i hælen. Funktionerne sikrer, at PF8-sandalen leverer en heldækkende aflastningsfunktion ved generelle smerter i hælen og i resten af foden. Funktionerne i sandalen er specialudviklede til at levere en ekstra effektiv sandal til alle, som lider af hælsmerter, og som har brug for et effektivt hjælpemiddel ved belastninger, såvel indendørs som udendørs om sommeren.
 
PF8-sandalens unikke funktioner, der minimerer hælsmerter
- Unikt stødabsorberende sandal, PF8-sandalen er konstrueret på samme måde som stødabsorberende sko med et formstabilt dæmpende materiale, hvorfor du får en sublim komfort og funktion. Sålens konkave og skålformede underside hjælper ydermere til både at stabilisere hælens isætning, centrere hælbenet ved belastninger og levere en effektiv dæmpning. 
- Blød og aflastende hælzone, den bløde form og stabile støddæmpende hælzone med en diameter på 50 mm sikrer en effektiv aflastning og støddæmpning over samtlige smertepunkter, når du har problemer med hælspore, plantar fasciitis, og en udtrådt hælpude.
- Anatomisk udviklet skålformet hælparti, det skålformede hælparti hjælper desuden med at støtte hælpuden rundt om hælen, når du oplever problemer med en udtrådt hælpude og andre hælsmerter. 
- Forhøjet hælparti, med et 3,25 cm højt hælparti flyttes belastningen frem over foden, så der på bedste vis tillades en større belastning over mellemfoden, og dermed aflaster man for den øgede belastning over det smertende hælparti. 
 
PF8-sandalen har også en anatomisk opbygget mellemfod med en integreret støtte til svangen samt forfods- og tåstøtte i en og samme sandal. Kombinationen af hælstøtte, mellemfods- og forfodsstøtte giver dig en helt unik sandal mod hælsmerter, men sandalen leverer også en ekstra støtte til mellemfoden og forfoden. Foden fikseres ved hjælp af et justerbart spænde, som nemt kan reguleres, så du justerer sandalens bredde over forfoden.
Sandalens overflade er fremstillet af et slidstærkt og blødt microskind, som nemt kan renses ved hjælp af vand og en mild sæbeopløsning. 
 Mange produkter, der er beregnet til behandling af hælspore og generelle hælsmerter, fungerer optimalt med sko til udendørsbrug, men mange oplever dog især problemer med at finde en velfungerende og aflastende løsning til indendørs brug. PF8-sandalen er løsningen på problemet!
PF8-sandalen til hælspore forhandles kun hos Rehaboteket. Sandalen er CE-certificeret i henhold til MDD klasse 1, der er en garanti for funktion og kvalitet. 


SkostørrelseLængde mm
35224 mm
36230 mm
37235 mm
38 - out of stock244 mm
39 - out of stock250 mm
40255 mm
41262 mm
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK