Skoindlæg Comfort Rehaboteket
Skoindlæg Comfort Skoindlæg

Skoindlæg Comfort

  • 799 kr.

Skoindlægget Comfort er et praktisk og let skoindlæg med ekstra svangstøtte og forfodsstøtte i samme indlæg. Skoindlægget har ekstra støddæmpning for optimal komfort.

Læs mere

  • Giver korrekt gangmønster, hæl, mellem- og forfod.
  • Kombinerer støddæmpning, støtte og komfort.
  • Ekstra støtte i hæl og forfod.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Skoindlægget Comfort er et stabiliserende skoindlæg, som kombinerer støtte for hele foden med støddæmpning. Skoindlægget har en tynd kerne af termoplast med en unik anatomisk pasform for at give den rette støtte i hele foden. Den skålformede hæl sikrer ekstra god stabilitet af hælen under belastning. Mellemfoden har en markeret støtte til hælen, og skoindlægget har en markeret indbygget pelotte for effektiv støtte af den forreste bue af foden og forfoden.
Skoindlæggets anatomiske pasform og funktion sikrer den rette støtte for foden og hjælper i et og samme skoindlæg med at stabilisere foden for et korrekt gangmønster i hæl, mellemfod og forfod.
Skoindlægget er dækket med et meget støddæmpende materiale PPT. PPT materialet sikrer optimal dæmpning og komfort på trods af, at skoindlægget er ekstremt tyndt og fleksibelt. PPT laget er 2 mm, men giver en meget effektiv lindring under brug ved knæ- og rygsmerter.

Skoindlæggets unikke konstruktion bidrager til effektiv lindring af hælen, mellemfoden og forfoden. PPT har også en unik trykaflastende egenskab, som sammen med skoindlæggets opbyggende støtte sikrer en effektiv aflastning af fod, knæ og hofte ved belastningen.
Skoindlægget er dækket med blødt og luftigt mikrolæder i en brun, diskret farve. Mikrolæderet er ekstremt smudsafvisende og kan nemt rengøres med en fugtig klud.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK