• Skoindlæg Comfort
  • Skoindlæg Comfort

Skoindlæg Comfort

649 kr

Skoindlægget Comfort er et praktisk og let skoindlæg med ekstra svangstøtte og forfodsstøtte i samme indlæg. Skoindlægget har ekstra støddæmpning for optimal komfort. Læs mere
Giver korrekt gangmønster, hæl, mellem- og forfod.
Kombinerer støddæmpning, støtte og komfort.
Ekstra støtte i hæl og forfod.

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Skoindlæg Comfort

Skoindlægget Comfort er et stabiliserende skoindlæg, som kombinerer støtte for hele foden med støddæmpning. Skoindlægget har en tynd kerne af termoplast med en unik anatomisk pasform for at give den rette støtte i hele foden. Den skålformede hæl sikrer ekstra god stabilitet af hælen under belastning. Mellemfoden har en markeret støtte til hælen, og skoindlægget har en markeret indbygget pelotte for effektiv støtte af den forreste bue af foden og forfoden.
Skoindlæggets anatomiske pasform og funktion sikrer den rette støtte for foden og hjælper i et og samme skoindlæg med at stabilisere foden for et korrekt gangmønster i hæl, mellemfod og forfod.
Skoindlægget er dækket med et meget støddæmpende materiale PPT. PPT materialet sikrer optimal dæmpning og komfort på trods af, at skoindlægget er ekstremt tyndt og fleksibelt. PPT laget er 2 mm, men giver en meget effektiv lindring under brug ved knæ- og rygsmerter.

Skoindlæggets unikke konstruktion bidrager til effektiv lindring af hælen, mellemfoden og forfoden. PPT har også en unik trykaflastende egenskab, som sammen med skoindlæggets opbyggende støtte sikrer en effektiv aflastning af fod, knæ og hofte ved belastningen.
Skoindlægget er dækket med blødt og luftigt mikrolæder i en brun, diskret farve. Mikrolæderet er ekstremt smudsafvisende og kan nemt rengøres med en fugtig klud.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning