Skoindlæg Hallux Rigidus Stift storetåled Rehaboteket
Skoindlæg Hallux Rigidus Skoindlæg Hallux Rigidus Stift storetåled skoindlaeg_artrose_storetaled kulfibersål

Skoindlæg Hallux Rigidus Stift storetåled

  • 1 049 kr.

Skoindlæg Hallux Rigidus er en unik indlægssål fremstillet af stærkt kulfiber til behandling af problemer med stift storetåled som f.eks. hallux valgus, hallux rigidus eller hallux limitus.

Læs mere

  • Unik kulfibersål til behandling af problemer med storetåleddet.
  • Integreret pelotte til aflastning af forfoden.
  • Fungerer i alle sko.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Skoindlæg Hallux Rigidus er en unik sål til behandling af fodproblemer, som optræder i forbindelse med stiv storetå, stift storetåled og gigt i storetåen. Skoindlægget hallux rigidus er et unikt skoindlæg fremstillet af stærkt og fleksibelt kulfiber for optimal stabilisering af hæl, mellemfod og forfod.
Skoindlægget er specielt udviklet til at understøtte gangen ved problemer med hallux valgus (skrå storetåled), hallux rigidus (stift storetåled).
Ved problemer med gigt, hallux valgus, skråt storetåled og hallux rigidus, stift storetåled, påvirkes fodens evne til at gå. Afvikling af trin er, når man løfter hælen og flytter belastningen fremad mod forfoden og storetåleddet med intentionen om at tage et skridt. Ved problemer med hallux valgus og hallux rigidus påvirkes afviklingen af trinnet oftest af, at storetåen ikke er særlig mobil. Det stive storetåled påvirker trinnet negativt, hvilket kan medføre, at det bliver sværere at tage et normalt skridt med fuld bevægelse i storetåleddet.

Med skoindlægget Hallux Rigidus forenkles afviklingen af skridt takket være skoindlæggets unikke konstruktion og materialekomposition af fleksibelt kulfiber. Kulfibrene er placeret for at forenkle overgangen af mellemfodsfasen og afviklingsfasen i skridtet. Overgangen til afviklingsfasen er ofte et problem for folk med stift storetåled, hallux rigidus, og skråt storetåled, hallux valgus.

Når storetåen er stiv, modarbejder den stive storetå afviklingsfasen, hvilket betyder, at man må finde en kompenseret måde at gå på, hvilket kan medføre, at man udvikler andre overbelastningsskader på grund af den unormale gang som skabes af hallux rigidus, begrænset bevægelsesformåen i storetåen.
Skoindlæggets unikke og patenterede konstruktion hjælper effektivt med at lette overgangen fra mellemfodsfasen i trinnet til afviklingsfasen. Takket være skoindlæggets stærke og fleksible kulfiberkonstruktion muliggør skoindlægget en normal gang og normal afvikling trods problemer med hallux rigidus eller hallux valgus. Skoindlægget hallux rigidus er ekstremt tyndt takket være det stærke kulfibermateriale.
Skoindlægget er et såkaldt skalindlæg, som bruges sammen med skoens indersåler. Skalindlægget placeres under indersålen, hvilket gør, at skoene ikke føles anderledes.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har hallux valgus og har problemer, når jeg belaster forfoden ved normal gang. Problemet for mig er, når jeg flytter belastningen over forfoden, da det opleves som om, at storetåen forhindrer bevægelsen. Kan dette skoindlæg hjælpe mig?
Svar. Ja, skoindlægget er specielt udviklet til at lette afviklingen af skridt takket være det stive og stærke kulfiberindlæg, som går hele vejen fra hælen til den yderste del af storetåens led.

Spørgsmål. Kan skoindlægget hjælpe mig, som har slidgigt i storetåen og derfor har behov for en rullesål?
Svar. Ja, en rullesål og skoindlægget hallux fungerer på samme måde. Rullesålen hjælper med at afvikle skridtet, hvilket også skoindlægget hallux gør.

Spørgsmål. Hvad menes der med et skalindlæg?
Svar. Et skalindlæg er et specielt indlæg, som ofte har unikke funktioner. For at et skalindlæg skal kunne bruges i så mange sko som muligt, er skoindlægget ofte ekstremt tyndt, hvilket gør, at skoindlægget kan bruges under skoens indersål for ikke at påvirke følelsen i skoene. Skoindlægget hallux er et skoindlæg, som er ekstremt tyndt og fungerer i alle sko med en indersål.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK