Tennisalbuebånd PRO med aflastende silikonepude for tennisalbue
Tennisalbuebånd PRO bånd tennisalbue tennisalbueband

Tennisalbuebind PRO

  •  389 kr. 

Tennisalbuebind PRO er et ekstra stabilt albuespænde specielt udviklet til effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musearm.

Læs mere

  • Aflastning af tennis-, golf- og musearm.
  • Integreret kompressionsskala
  • Ekstra bredt spænde for bred kontaktflade for muskelknuder
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tennisalbuebind PRO er fremstillet af et dobbeltlamineret, formstabilt tekstilmateriale med en termoplastisk kerne for optimal og effektiv aflastning af et smertende, betændt muskelfæste.
Termoplasten, som har en anatomisk pasform og følger underarmens kontur med dens C-form optimalt og bidrager med at skabe aflastning på underarmens muskel på en mere stabil og effektiv måde. Plastikspændet sidder helt indsyet i en blød og tynd tekstilbase for bedste brugerkomfort. Kombinationen af kernen af termoplast i kombination med tekstilen sikrer funktion, komfort og effektiv aflastning af tennisalbue, golfalbue og musearm uanset anvendelsesområde.
 
Tennisalbuebind PRO har unikke egenskaber og kombinerer formstabilitet og fleksibilitet i et og samme produkt. Dette bidrager til en effektiv og jævn trykaflastning over musklerne, hvilket skaber en jævn og præcis aflastning af tennisalbuen.
Graden af aflastning kan let tilpasses ved hjælp af spændets elastiske justeringsbånd.
Den indsyede D-ring, som båndet går igennem, sidder indmonteret med et elastisk bånd; jo hårdere båndet spændes, desto mere aflastning skabes. PRO-modellen giver en unik tilpasningsmulighed og tillader optimal individuel tilpasning i forhold til problem og aktivitet. Mængden af kompression, som tilføres i bindet, kan nemt aflæses på tennisalbuebindets påtrykte skala. Skalaen måler fra 1-8 og muliggør samme påførsel og mængde støtte/kompression gang efter gang. Skalaen læses let på ydersiden af ​​spændestroppen.
 
Tennisalbuebindet PRO har en unik tredelt pelotte (pude), som har til opgave at øge graden af aflastning lokalt på musklen nedenfor smertepunktet på albuens inder- eller yderside. Pelotten sidder monteret i spændets anatomiske termoplastskinne, hvilket bidrager til en jævn og målrettet funktion for at aflaste belastning fra hånd og håndled oppe i albuen.
Jo hårdere tennisalbuebindet spændes, desto mere aflastende effekt opnås.
 
På modsatte side af pelottens placering sidder der en indstøbt silikonemarkør. Silikonemarkøren har til opgave at øge og forbedre fikseringen af bindet yderligere ved brug, da silikone generelt er et vedhæftende materiale, som enkelt øger hele spændets fiksering, hvilket er en vigtig funktion ved højintensiv belastning eller arbejde med et større bevægelsesomfang.
Tennisalbuebind PRO er samtidig fremstillet med en ultralav profil med en total tykkelse udenfor pelotten på 2 mm. Den tynde og smidige konstruktion medfører, at spændet forstyrrer minimalt både ved kontorarbejde med underarmen hvilende mod en bordskive samt under sport og træning.
 
Placeringen af båndet skal være ca 5 cm nedenfor den smertefulde muskel i hånden. Pelotten sikrer effektiv aflastning uanset placering til golfalbue, tennisalbue eller musearm.
Tennisalbuebindet fremstilles kun i en universal størrelse og passer til alle omkredsmål fra 20-36 cm 


StørrelseOmkreds mål albue
Universal20 - 36 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

1

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret