Tennisalbuebånd PRO med aflastende silikonepude for effektiv aflastning ved tennisalbue
Tennisalbuebånd PRO bånd tennisalbue tennisalbueband

Tennisalbuebånd PRO med aflastende silikonepude

  • 399 kr.

Unikt tennisalbuebånd PRO for effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musealbue

Læs mere

  • Optimal aflastning af tennis-, golf- og musearm.
  • Silikonepude med tre højder for bedste behandlingsresultat
  • Ekstra bredt spænde for bred kontaktflade for muskelknuder
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Tennisalbuebånd PRO er et ekstra stabilt tennisalbuespænde specielt udviklet for ekstra effektiv aflastning ved golf-, tennis- eller musearm. Tennisalbuebåndet er udført af et dobbelt-lamineret formstabilt materiale med en termoplastisk kerne for optimal og effektiv aflastning af en smertende inflammeret muskelknude. Termoplasten udgør kernen i spændet og er lamineret med et blødt og komfortabelt tekstilmateriale for bedste anvendelseskomfort. Kombinationen af termoplast og tekstil sikrer den bedst mulige funktion og ekstra effektiv aflastning til behandling af golf-, tennis- eller musearm.

Materialets formstabilitet bidrager til en effektiv og jævn trykfordeling over muskelknuden. Graden af aflastning kan nemt tilpasses med hjælp fra spændets elastiske justeringsbånd. Båndet kan monteres frit på produktet for individuel tilpasning. Tennisalbuebåndet PRO har en unik tredelt silikonepude placeret på beskytterens inderside for effektiv punktaflastning henover muskelknuden. Silikonepuden sikrer optimal aflastning af den inflammatoriske muskelknude og sikrer aflastning uanset placering af produktet.

Silikonepuden kan på unik vis positioneres for at forøge aflastningen og kan endda tilpasses individuelt for optimal behandling efter hver enkel brugers specifikke behov.
Tennisalbuebåndet har en unik form, som muliggør en bredere aflastning. Placeringen af silikonepuden kan individualiseres for bedste effekt.

Placer puden frit over spændets overflade for bedste funktion. Spændets bredere del giver en ekstra effektiv behandling/aflastning af tennisalbue, musearm eller golfalbue. Placeringen af båndet skal være ca. 5 cm. nedenfor den smertefulde muskelknude, ned mod hånden. Den tredelte silikonepude sikrer effektiv aflastning uanset placering for golf-, tennis- eller musearm.
Tennisalbuebåndet PRO er en af vor mest aflastende produkter for tennisarm, musearm, og golfarm og bidrager effektivt til aflastning, smertelindring og behandling af problematiske albuer. Tennisalbuebåndet udføres endda i en universel størrelse og passer alle omkredsmål fra 20-36 cm


StørrelseOmkreds mål albue
Universal20 - 36 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

1

Kompression

2

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK