Tennisalbuebind PRO
Tennisalbuebind PRO
Tennisalbuebind PRO

Tennisalbuebind PRO

379 kr

Tennisalbuebind PRO er et ekstra stabilt albuespænde specielt udviklet til effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musearm. Læs mere
Aflastning af tennis-, golf- og musearm.
Integreret kompressionsskala
Ekstra bredt spænde for bred kontaktflade for muskelknuder

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Tennisalbuebind PRO

Tennisalbuebind PRO er fremstillet af et dobbeltlamineret, formstabilt tekstilmateriale med en termoplastisk kerne for optimal og effektiv aflastning af et smertende, betændt muskelfæste.
Termoplasten, som har en anatomisk pasform og følger underarmens kontur med dens C-form optimalt og bidrager med at skabe aflastning på underarmens muskel på en mere stabil og effektiv måde. Plastikspændet sidder helt indsyet i en blød og tynd tekstilbase for bedste brugerkomfort. Kombinationen af kernen af termoplast i kombination med tekstilen sikrer funktion, komfort og effektiv aflastning af tennisalbue, golfalbue og musearm uanset anvendelsesområde.
 
Tennisalbuebind PRO har unikke egenskaber og kombinerer formstabilitet og fleksibilitet i et og samme produkt. Dette bidrager til en effektiv og jævn trykaflastning over musklerne, hvilket skaber en jævn og præcis aflastning af tennisalbuen.
Graden af aflastning kan let tilpasses ved hjælp af spændets elastiske justeringsbånd.
Den indsyede D-ring, som båndet går igennem, sidder indmonteret med et elastisk bånd; jo hårdere båndet spændes, desto mere aflastning skabes. PRO-modellen giver en unik tilpasningsmulighed og tillader optimal individuel tilpasning i forhold til problem og aktivitet. Mængden af kompression, som tilføres i bindet, kan nemt aflæses på tennisalbuebindets påtrykte skala. Skalaen måler fra 1-8 og muliggør samme påførsel og mængde støtte/kompression gang efter gang. Skalaen læses let på ydersiden af ​​spændestroppen.
 
Tennisalbuebindet PRO har en unik tredelt pelotte (pude), som har til opgave at øge graden af aflastning lokalt på musklen nedenfor smertepunktet på albuens inder- eller yderside. Pelotten sidder monteret i spændets anatomiske termoplastskinne, hvilket bidrager til en jævn og målrettet funktion for at aflaste belastning fra hånd og håndled oppe i albuen.
Jo hårdere tennisalbuebindet spændes, desto mere aflastende effekt opnås.
 
På modsatte side af pelottens placering sidder der en indstøbt silikonemarkør. Silikonemarkøren har til opgave at øge og forbedre fikseringen af bindet yderligere ved brug, da silikone generelt er et vedhæftende materiale, som enkelt øger hele spændets fiksering, hvilket er en vigtig funktion ved højintensiv belastning eller arbejde med et større bevægelsesomfang.
Tennisalbuebind PRO er samtidig fremstillet med en ultralav profil med en total tykkelse udenfor pelotten på 2 mm. Den tynde og smidige konstruktion medfører, at spændet forstyrrer minimalt både ved kontorarbejde med underarmen hvilende mod en bordskive samt under sport og træning.
 
Placeringen af båndet skal være ca 5 cm nedenfor den smertefulde muskel i hånden. Pelotten sikrer effektiv aflastning uanset placering til golfalbue, tennisalbue eller musearm.
Tennisalbuebindet fremstilles kun i en universal størrelse og passer til alle omkredsmål fra 20-36 cm 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning