Natskinne til plantar fasciitis

799 kr

Minimerer morgenstivhed ved planter fasciitis
Strækker kontinuerligt senespejlet under foden for fremskyndet heling
Komplet tilpasning for at opnå det bedste resultat
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Natskinne PF-nite er en meget jævn og helt unik natteskinne til smerter i foden p.g.a. plantar fasciit. Målsætningen med natskinnen PF-nite er, at den langsomt og kontinuerligt strækker senespejlet under foden, som er betændt med plantar fasciit. Betændelsen og smerten sidder ofte på fodens inderside i overgangen mellem svang og hæl. I betragtning af, at plantar fasciit er en betændelse i fodens senespejl, forårsager det ofte direkte belastningssmerte i foden. Plantar fasciitis giver ofte morgenstivhed og smerter efter nattesøvnen.
Behandling med PF-nite sikrer en kontinuerlig strækning af fodens senespejl til effektivt at bryde den negative spiral af problemer med plantar fasciitis. Natskinnen PF-nite giver en forsigtig strækning af fodens senespejl takket være den leddelte fodplade, som let kan justeres ved hjælp af velcro, som kontrollerer graden af strækningen i den forreste skinne. Strækningen af skinnen kan justeres individuelt for at opnå maksimal reduktion i smerte under anvendelse. Ved tilpasning af strækningen opnår man en langsom forlængelse af senespejlet under foden, hvilket ofte bidrager til en fremskyndet heling, direkte smertelindring, nedsatte morgensmerter samt stivhed.

Natskinnen PF-nite har også et unikt design i form af en åben hæl, hvilket betyder, at skinnen føles meget glat og ikke så indkapslende som andre natteskinner til brug i sengen. Til trods for skinnen har man fuld hælkontakt, hvilket er helt unikt for en natteskinne. Skinnen er polstret med et luftigt og meget behageligt materiale for optimal brugerkomfort.

Fastspænd stoffet rundt omkring underbenet og omkring forfoden for optimal fastgørelse og juster velcroen på forsiden af skinnen til optimal indstilling af skinnens strækkende effekt. 

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning