Forfodspelotte behandler forfodsproblemer effektivt
Forfodspelotte indlægssåler nedsunken forfod Forfodspelotte mortons

Forfodspelotte

  • 219 kr.

Forfodspelotte behandler forfodsproblemer effektivt. Den beskyttende pude løfter effektivt forfoden og aflaster trædepuden effektivt.

Læs mere

  • Minimerer belastningen i forreste trædepuder
  • Hæver den forreste fodbue effektivt
  • Fungerer i alle typer sko uanset hælhøjde
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Forfodspelotte til effektiv aflastning af forfodsproblemer. Forfodspelotter behandler effektivt smerter i forfoden og passer i alle sko uanset hælhøjde eller model. 

Smerter i forfoden er ofte forårsaget af en sænket bue i forfoden, som ofte falder ned og øger belastningen i de forreste trædepuder.
Det er ikke usædvanligt, at den nedsunkne forfodsbue forårsager pres på nervebanerne i forfoden sk. mortons neuron med en intens smerte i forfoden som et direkte resultat. 
Forfodsproblemer kan også opstå uden at buen er sænket ned, ofte kan det være forbundet med brugen af høje hæle, som er en stor belastning for forfoden. 

Forfodspelotten hæver den sænkede forreste bue effektivt og bidrager til en jævnere belastning samt aflastning af forfoden under anvendelse.
Forfodspelotten er fremstillet af et blødt, formfast PU-skum, som giver en stabil og komfortabel hævning af den forreste bue i foden under anvendelse 
Sålen er den såkaldte 3/4-model og optager minimal plads i forfoden, hvilket sikrer, at pelotten kan benyttes i alle sko uanset model eller hælhøjde. 
Pelotsålen er også meget nyttig ved f.eks. hallux valgus (knyster), med øget frigivelse af storetåen under anvendelse. 
Sålen er fremstillet af læder i høj kvalitet til at opnå den bedste komfort under anvendelse og kan nemt flyttes mellem alle sko. 


Skostørrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK