Hælsporekile til enkel og effektiv aflastning af hælspore
Hælsporekile haelsporekile haelspore hjelpemidler haelspore

Hælsporekile enkel og effektiv aflastning af hælspore

  • 199 kr.

Udviklet for at give den mindste belastning af smertepunktet og for at aflaste størstedelen af belastningen rundt om hælen ved hælsporen

Læs mere

  • Effektiv aflastning af hælspore
  • Udviklet for at give den mindste belastning af smertepunktet
  • Produceret af VEP – Viscoseelastiske Polymerer
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Hælsporekile til enkel og effektiv aflastning af hælspore. Hælsporekile aflaster og støddæmper en smertende hæl effektivt gennem dens unike konstruktion og materiale. Hælsporekile er udviklet for at give den mindste belastning af smertepunktet og for at aflaste størstedelen af belastningen rundt om hælen uden berøring af hælsporens smertende område.

Hælsporekile er designet som en højre og en venstre for at kunne give en effektiv aflastning også på indersiden af kilen. Dette aflaster især plantar fasciitis - hælspore. 
Hvis hælsporekile indlægges direkte i skoen, bør den bruges i samtlige sko for bedre støddæmpning og effektiv aflastning.

Hælsporekile har et let hæftende ydre, hvilket hindrer den i at glide rundt i skoen. Hvis hælsporekile bliver snavset og mister sit klæbende ydre kan den vaskes efter behov med lunkent vand og et mildt vaskemiddel.

Hælsporekile skal anvendes i par for at modvirke uensartet belasting af fødderne.

På en normal dag belastes dine fødder med er tryk på tusindvis af kilo. Under normale omstændigheder kan fødderne godt klare dette, men når man har skader skal der sættes ind for hurtigt at komme tilbage til normalt funktions- og aktivitetsniveau. Rehabotekets produkter er udviklet for effektivt at kunne aflaste, stabilisere eller biomekanisk afbalancere foden. Produkterne er udviklet til at være funktionelle, ved at give støddæmpning og komfort og er produceret af VEP – Viscoseelastiske Polymerer, et gelé-lignende materiale med høje stød- og trykaflastende egenskaber. Chockbølgen fra underlaget absorberes af materialet og bliver derfor ikke forplantet op gennem foden.  Dette medfører væsentlig mindre stress på foden og underbenet. VEP er også formstabilt hvilket bidrager til at aflaste smertefulde områder som følge af for eksempel hælsporer og plantar facitis.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 46
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK