Knæbind Genulastic Sport en anatomisk fladstrikket knæbind lavet af tekstil
Knæbind Knæbind knaebind_sport

Knæbind Genulastic Sport

  •  449 kr. 

Knæbind Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion.

Læs mere

  • Knæbind til idræt og motion
  • To fleksible skinner for ekstra stabilitet
  • Stabiliserende silikonepude for støtte af knæskallen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind Genulastic Sport er en anatomisk fladstrikket knæbind lavet af tekstil for optimal kompression, stabilitet og bevægelsesfrihed. Knæbinden Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion. Knæbind Genulastic Sport har flere forskellige kompressionszoner indvævet i materialet for at sikre den rette funktion og stabilitet ved idræt og motion. Knæbind Genulastic Sport har to fleksible, laterale stabiliserende skinner placerede på knæleddets for- og bagside for ekstra støtte ved belastning af leddet. Skinnerne formes efter knæleddets form og påvirker ikke knæets evne til at bøje og strække i leddet.

De unikke kompressionszoner øger kompressionen over knæleddet, hvilket leder til øget gennemstrømning i knæleddet. Det tynde materiale sikrer optimal ventilation og gør, at produktet ikke opleves ekstra varm ved anvendelse. Det anatomiske design giver knæbinden en perfekt pasform, hvilket betyder, at beskytteren fikserer leddet på optimal vis. noget som er specielt vigtigt ved idrætsgrene med meget bevægelse i leddene som f.eks. løb og floorball. Rundt om knæskallen har knæbind Genulastic Sport en visko-elastisk knæskals-stabiliserende pude. Puden støtter knæskallen fra alle sider og fjerner trykket fra materialet ved en kraftig bøjning af knæleddet. Knæbinden Genulastic Sport fungerer lige godt på venstre som på højre knæled.


Størrelse Mål 14 cm over knæleddetMål 12 cm under knæleddet
035 - 38 cm25 - 28 cm
138 - 41 cm28 - 31 cm
241 - 44 cm31 - 34 cm
344 - 47 cm34 - 37 cm
447 - 50 cm37 - 40 cm
550 - 53 cm 40 - 43 cm
653 - 56 cm43 - 46 cm
756 - 59 cm 46 - 49 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret