Topseller
Knæbind Genulastic Sport
Knæbind Genulastic Sport
Knæbind Genulastic Sport

Knæbind Genulastic Sport

399 kr

Knæbind Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion. Læs mere
Knæbind til idræt og motion
To fleksible skinner for ekstra stabilitet
Stabiliserende silikonepude for støtte af knæskallen
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæbind Genulastic Sport

Knæbind Genulastic Sport er en anatomisk fladstrikket knæbind lavet af tekstil for optimal kompression, stabilitet og bevægelsesfrihed. Knæbinden Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion. Knæbind Genulastic Sport har flere forskellige kompressionszoner indvævet i materialet for at sikre den rette funktion og stabilitet ved idræt og motion. Knæbind Genulastic Sport har to fleksible, laterale stabiliserende skinner placerede på knæleddets for- og bagside for ekstra støtte ved belastning af leddet. Skinnerne formes efter knæleddets form og påvirker ikke knæets evne til at bøje og strække i leddet.

De unikke kompressionszoner øger kompressionen over knæleddet, hvilket leder til øget gennemstrømning i knæleddet. Det tynde materiale sikrer optimal ventilation og gør, at produktet ikke opleves ekstra varm ved anvendelse. Det anatomiske design giver knæbinden en perfekt pasform, hvilket betyder, at beskytteren fikserer leddet på optimal vis. noget som er specielt vigtigt ved idrætsgrene med meget bevægelse i leddene som f.eks. løb og floorball. Rundt om knæskallen har knæbind Genulastic Sport en visko-elastisk knæskals-stabiliserende pude. Puden støtter knæskallen fra alle sider og fjerner trykket fra materialet ved en kraftig bøjning af knæleddet. Knæbinden Genulastic Sport fungerer lige godt på venstre som på højre knæled.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning