Knæortose GenuSkill

1999 kr

ROM leddet giver effektiv stabilisering af knæleddet
Kan anvendes ved korsbåndskader (ACL/PCL), samt sideligamentskader
Kombinerer komfort, stabilitet og aflastning af knæleddet
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæortose GenuSkill - stabilitet til et korsbåndskadet knæ er en helt ny kategori af anatomiske knæortoser. Stabilitet og kontrollerede ”Range Of Motion” i samme ortose. Knæortose GenuSkill kombinerer stabilitet og aflastning af knæleddet med mulighed for bevægelsesbegrænsning og forbedret kontrol af leddets bevægelser takket være det unike justerbare led. ROM leddet giver effektiv stabilisering af knæleddet og giver samtidig mulighed for individuel tilpasning og begrænsning af leddets bøj- og strækformåen. Begrænsningen sker ved at applikere fleksion og eller ekstensionsstop i leddet. Leddet har 0°, 10°, 20°, 30°, 40° ekstensionstop, samt 45°, 60°, 75° og 90° fleksionsstop.

Skinnen kan med fordel tilpasses  knæleddet. Man kan konturforme den øverste og nederste del af skinnen efter knæleddets kontur for optimal tilpasning og brugerkomfort.
Alvorlige korsbåndsskader giver ofte at knæleddet en tendens til forstrækning ved fuld udstrækning af knæleddet (Hyperextension). Ved problemer med forstrækning kan ROM leddet let begrænses med et stop i 0°,10°, 20°, 30° og 40° ekstension.
Normal gradjustering ved moderate hyper ekstentionsproblemer er 10 graders ekstentionsstop.

Knæortose GenuSkill kan anvendes ved korsbåndskader både fortil og bagtil (ACL/PCL), samt sideligamentskader i knæleddet (MCL,LCL), hvor behovet for god stabilisering af knæleddet en nødvendig. Knæortosen er fremstillet af BT texil, et kompressionsgivende, stabiliserende materiale for optimal brugerkomfort. BT texile giver god kompression og øger blodcirkulationen i knæleddet for at fungere smertelindrende. 

Knæortosen er forsynet med  uelastiske bånd, hvilket giver en unik mulighed for optimal stabilisering. Spænderne på stropperne er hurtige at åbne og lukke og gør det meget let at bruge og justere ortosen.
Alle stropper har velcrolukning for let, smidig og sikker montering.  ”Åben Patella” designet aflaster knæskallen for at undgå tryk og ubehag over knæskallen. 


 

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning