• Knæortose GenuSkill
  • Knæortose GenuSkill
  • Knæortose GenuSkill
  • Knæortose GenuSkill
  • Knæortose GenuSkill

Knæortose GenuSkill

1999 kr

Knæortose til korsbånds og ledbåndsskader i knæleddet. ROM leddet giver unike individuelle tilpasningsmuligheder og optimal stabilitet Læs mere
ROM leddet giver effektiv stabilisering af knæleddet
Kan anvendes ved korsbåndskader (ACL/PCL), samt sideligamentskader
Kombinerer komfort, stabilitet og aflastning af knæleddet

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Knæortose GenuSkill

Knæortose GenuSkill - stabilitet til et korsbåndskadet knæ er en helt ny kategori af anatomiske knæortoser. Stabilitet og kontrollerede ”Range Of Motion” i samme ortose. Knæortose GenuSkill kombinerer stabilitet og aflastning af knæleddet med mulighed for bevægelsesbegrænsning og forbedret kontrol af leddets bevægelser takket være det unike justerbare led. ROM leddet giver effektiv stabilisering af knæleddet og giver samtidig mulighed for individuel tilpasning og begrænsning af leddets bøj- og strækformåen. Begrænsningen sker ved at applikere fleksion og eller ekstensionsstop i leddet. Leddet har 0°, 10°, 20°, 30°, 40° ekstensionstop, samt 45°, 60°, 75° og 90° fleksionsstop.

Skinnen kan med fordel tilpasses  knæleddet. Man kan konturforme den øverste og nederste del af skinnen efter knæleddets kontur for optimal tilpasning og brugerkomfort.
Alvorlige korsbåndsskader giver ofte at knæleddet en tendens til forstrækning ved fuld udstrækning af knæleddet (Hyperextension). Ved problemer med forstrækning kan ROM leddet let begrænses med et stop i 0°,10°, 20°, 30° og 40° ekstension.
Normal gradjustering ved moderate hyper ekstentionsproblemer er 10 graders ekstentionsstop.

Knæortose GenuSkill kan anvendes ved korsbåndskader både fortil og bagtil (ACL/PCL), samt sideligamentskader i knæleddet (MCL,LCL), hvor behovet for god stabilisering af knæleddet en nødvendig. Knæortosen er fremstillet af BT texil, et kompressionsgivende, stabiliserende materiale for optimal brugerkomfort. BT texile giver god kompression og øger blodcirkulationen i knæleddet for at fungere smertelindrende. 

Knæortosen er forsynet med  uelastiske bånd, hvilket giver en unik mulighed for optimal stabilisering. Spænderne på stropperne er hurtige at åbne og lukke og gør det meget let at bruge og justere ortosen.
Alle stropper har velcrolukning for let, smidig og sikker montering.  ”Åben Patella” designet aflaster knæskallen for at undgå tryk og ubehag over knæskallen. 


 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning