Albuebeskytter Epifit
Albuebeskytter Epifit
Albuebeskytter Epifit

Albuebeskytter Epifit

399 kr

Fleksibel og åndbar albuebeskytter til aflastning af tennis-, golf- og musealbue. Læs mere
Kombinationsaflastning til tennis- og golfarm
Optimal funktion og komfort
Åndningsaktivt Air-X materiale
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Albuebeskytter Epifit

EpiFIT er en anatomisk designet albuebeskytter specielt udviklet til aflastning af inflammerede seneled i albueleddet såsom tennisalbue, musealbue (lateral epikondylit) eller golfalbue (medial epikondylit)

Albuebeskytteren er lavet specielt for optimal komfort, og har et "kortere" design og fokuserer på albueleddet og de lokale seneled, men den går ikke unødigt op over overarmen eller ned over underarmen. Det kortere design giver støtte med maksimal komfort og brugervenlighed takket være det minimale design. I albueleddets mest følsomme område, armfolden, er der et ekstra blødt, elastisk og luftigt Soft-X materiale. Det bløde og luftige Soft-X materiale giver en optimal følelse i armfolden, der sikrer en behagelig brugeroplevelse og minimerer risikoen for irritation og ubehag, uanset anvendelsesområde ved idræt og motion, på arbejdet eller til hverdagsbrug.

EpiFIT er lavet af Air-X, et kompressionsgivende tekstilmateriale, der sikrer lokal kompression omkring albueleddet. Kompressionen i støtten øger cirkulationen lokalt over inflammationen, og den virker ofte direkte smertelindrende ved tennisalbue, musearm og golfalbue.

Air-X er samtidigt et godt ventilerende materiale, der bidrager til en luftig og mere behagelig oplevelse ved længere tids brug uanset anvendelsesområde.
Omkring underarmen, med fokus på underarmsmuskulaturen, sidder et justerbart, aflastende Epi-spænde. Spændet har en D-ring og tilpasses og justeres ved hjælp af hård og blød velcro. Spændet er konstrueret til at give justerbar aflastning af muskelleddene over albuens inder- og yderside i forbindelse med tennis- og golfarm i samme løsning. Afhængigt af problemets omfang kan spændet justeres for større eller mindre effekt ved at spænde båndet strammere eller løsere omkring underarmen. Spændets unikke funktion sikrer ligeværdig aflastning over både de indre og yde seneled i albueleddet på samme tid. Funktionen i spændet er at mindske muskelbelastningen i de inflammerede seneled, der kommer fra håndleddet, ved at placere et aflastende tryk over den øvre del af underarmen på håndleddets bøj- og strækmuskler.

Albuebeskytter EpiFIT er designet til at sikre korrekt påsætning af det aflastende spænde. Så længe det bløde Soft-X materiale sidder i armfolden, så er det aflastende spænde over den rigtige del af muskulaturen for altid at optimere aflastningen. EpiFIT skal vaskes i lunket vand (30°) med almindeligt vaskemiddel. Vær opmærksom på at skylle eventuelle rester af vaskemiddel af, og lad produktet lufttørre. Undgå varmekilder da for høj temperatur kan skade Air-X tekstilen.

Spørgsmål og svar

Svar. EpiFIT er en ekstra fleksibel beskyttelse, der fungerer lige så godt på kontoret på som til træning. Det luftige Air-X materiale sikrer, at luften under beskyttelsen kan ånde, hvilket giver optimal komfort, også indendørs.

Svar. EpiFIT er smart konstrueret for at gøre anvendelse, og dermed aflastningen, enklere. Det eneste, du behøver at gøre, er at sørge for, at beskytterens bløde materiale sidder i armfolden, så havner spændet det rigtige sted for optimal aflastning.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning