Active Ankle T2 Hvid

679 kr

Mest brugte fodledsstøttet nogensinde
Unik konstruktion tager ikke nogen plads i skoene
Anvendes med fordel til fodledsskader
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ankelbind Active Ankle er et af de mest foretrukne og mest brugte fodledssupporter i ankelbindet nogensinde. Ankelbind Active Ankle T2 er fremstillet af formstøbt plast og er en dobbeltleddet fodledsstøtte for maksimal stabilisering ad et ustabilt fodled. 
Dobbeltleddet giver fodleddet en unik stabilitet samtidig med, at bevægelsesmuligheden i fodleddet ikke påvirkes. Active Ankle T2 har en unik fordel, fordi konstruktionen ikke tager nogen plads i skoene. 
Fod pladen anbringes under den normale inder sål i skoene og forbliver på plads når du er aktiv. Active Ankle har et foer fremstillet af PE – skum med lukkede celler for den bedste brugerkomfort og hygiejne. Foeret giver en effektiv trykaflastning og absorberer ikke sved eller vand ved brug, hvilket gør Active Ankle meget let at holde ren.

For en optimal og effektiv anbringelse af Active Ankle har ortosen et 5 cm bredt bånd, som enkelt og effektivt spænder og stabiliserer skinnerne mod forleddet.
Ankelbind Active Ankle T2 kan anvendes med fordel  til fodledsskader på både venstre og højre fodled, samt både indre og ydre ledbåndsskader

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning