Vibrerende Massagebold Qmed
Vibrerende Massagebold Qmed

Vibrerende Massagebold Qmed

549 kr

Effektiv massagebold med tre forskellige vibrationstilstande til muskelmassage ved stive, ømme muskler efter idræt og motion Læs mere
Tre forskellige massagetilstande: lav, middel og høj
Fremstillet af silikone med profileret overflade
Massageeffekt op til 60 minutter på en opladning

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Vibrerende Massagebold Qmed

Alsidig massagebold med vibrationseffekt for tilpasningsdygtig muskelmassage. Massagebolden har tre vibrationstilstande, som giver et bredt anvendelsesområde med forskellige massagefrekvenser, og som fungerer godt til muskelmassage ved tilbagevendende problemer med træningssmerter, muskelstivhed eller lokal ømhed efter omfattende træning eller træningsperioder.  

Massagebolden er fremstillet af silikone med en profileret struktur for øget muskelmassageeffekt ved anvendelse. Massagebolden med tre forskellige vibrationseffekter for tilpasningsdygtig muskelmassage. De forskellige indstillinger skaber vibrationer med forskellige frekvenser fra 2000 rpm (langsommere vibration) til 6000 rpm (hurtigere frekvens), hvilket nemt kan justeres på oversiden af massagebolden.

Massagebolden leveres med en praktisk opbevaringstaske, som også letter massage af svært tilgængelige muskelgrupper såsom ryggen og bagsiden af skuldrene. Massagebolden er 10 cm i diameter og optager kun lidt plads i tasken. hvis du har behov for massage umiddelbart efter træning og motion. 

Det medfølgende opladningskabel sættes på nemmeste måde på den øverste del af bolden, og fuld opladning tager cirka 2-4 timer med en samlet driftstid på cirka 60 minutter på maksimal vibrationshastighed.

Teknisk specifikation
Størrelse: 10 cm i diameter
Vægt: 360 g
Materiale: ABS samt silikone
Batteri: DC3.7V 2500 mAh

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning