Indlægssåle Orthosole Max Mænd | Rehaboteket
Indlægssåle Indlægssåle

Indlægssåle Orthosole Max Mænd

  •  499 kr. 

Indlægssystem for optimal stabilitet og stødabsorbering. Max skaber en kombination af stødabsorbering og støtte til hele foden og fungerer til hverdag på arbejdspladsen som under træning.

Læs mere

  • Unik tilpasning efter individuelle behov
  • Ekstra støtte til hæl, mellem- og forfod
  • Optimal støddæmpning med Poron® Urethane
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Orthosole Max giver helt unikke muligheder for at tilpasse skoindlæggets stabiliserende og støttende egenskaber til hver persons unikke forudsætninger. Skoindlægget skaber en optimal kombination af stødabsorbering og støtte til hele foden og fungerer lige så godt til hverdag på arbejdspladsen som under sport og træning.
Sålens underside er konstrueret af en formstabil termoplast, der omgiver hele hælens kontaktflade samt mellemfodens ydre stive bue. Den formstabile konstruktion sikrer ekstra effektiv hælstabilisering, centrering af hælbenet og en udvidet stabilitet i mellemfoden.

Svangen samt forfodssvangen stabiliseres individuelt af justerbar svangstøtte og forfodsstøtte, såkaldte pelotter. Hver indlægssål leveres med tre forskellige svangstøtter og tre forskellige forfodspelotter, så man på bedste måde kan tilpasse dem ud fra individuelle behov. Svangstøtten er konstrueret til at støtte og stabilisere svangen på den bedste måde ved belastning, og forfodspelotten hjælper med at løfte den forreste svangbue ved smerte og problemer i forfoden. Orthosole er den eneste præfabrikerede indlægssål, der fuldt ud giver mulighed for at tilpasse graden af støtte i svangen og forfod individuelt. Ved hjælp af den store variation af svangstøtte og forfodspelotter kan indlægget let tilpasses og justeres helt efter individuelle forhold.

På samme måde leveres der også forfodsstøtte til pelotterne blødt/lavt, medium/medium hårdt og højt/hårdt for at skabe en helt unik støtte til forreste fodbue og svangen.
Indlægget fastgøres nemt på undersiden af ​​indlægget ved hjælp af stærk og klæbende velcro og kan let fjernes og justeres fuldstændigt i overensstemmelse med individuelle behov. Valget af støtte afgøres nemt ved at prøve sig frem efter hvilken højde/hårdhed der opleves bedst. Hvis støtten skal ændres, kan den let justeres ved at skifte indlæg og højde.
 
Orthosole Max er lavet af et af de mest stødabsorberende materialer til sko og såler, Poron® Urethan, hvilket giver overlegen stødabsorbering. Materialet dækker hele kontaktfladen på fodhælen, mellemfoden og over hele forfoden for at levere stødabsorbering på den bedste måde i alle situationer.
 
Midt i hælen er der en anden stødabsorberende funktion, PU-zonen. PU-zonen skaber yderligere koncentreret stødabsorbering og centrering af hælen i belastet position. Orthosole Max er markedets eneste indersål med "tri-zone", tre lag af individuelt stødabsorberende materiale for bedst at reducere stød fra den tunge hælisætning videre op i kroppen, anklen, knæleddet, hofte og ryg.
 
Anvend indlægssålerne Orthosole MAX ved:
- Alle typer af idræt og motion
- På arbejdspladsen ved behov for ekstra støtte og støddæmpning
- Til hverdag ved behov for ekstra støddæmpning og stabilitet
- Ved problemer med nedsunken forreste fodbue med behov for ekstra pelottestøtte
- Ved hælsmerte og problem med behov for ekstra bløde og aflastende indlæg
- Ved problem med nedskunkne hælfødder og behov for justerbar svangstøtte
 
Orthosole MAX fungerer lige så godt til brug på arbejdspladsen som på løbebanen og kan bruges uden problemer om sommeren og vinteren. Orthosole MAX er ESD-godkendt (Elektrostatik Discharge) og kan bruges i et arbejds- og hospitalsmiljø sammen med en ESD-certificeret arbejdssko.
 
Indlægssålen kan let rengøres med lunkent vand og en mild sæbeopløsning og skal lufttørres inden brug.
Indlæggene kan let justeres i længderetningen ved at klippe sålen i forkanten med en skarp saks. Når skoens eksisterende indersål skal fjernes, fungerer den normalt optimalt som en skabelon, når ​​indlæggets længde skal justeres.

 


Størrelse Længde mm
40-41,5272 mm
42-43280 mm
43-44290 mm
44-45298 mm
45-46308 mm
46-47,5315 mm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Kan jeg bruge forskellige højder på svangstøtten og pelotterne?
Svar. Ja, du kan frit anvende de forskellige højder helt på linje med dit individuelle behov. Forden ved Orthosole er netop den individuelle tilpasningsmulighed der giver fuld justering uden begrænsninger.
 
Spørgsmål. Hvordan fungerer forfodspelotten?

Svar. Forfodspelotte er nøjagtig som en hælfodsstøtte på et svangstøttende produkt med koncentration på den forreste fodbue. Pelotten placeres bag ved den forreste bue og giver støtte og en løftende effekt for at aflaste den forreste trædepude ved belastning.
 
Spørgsmål. Hvilke sko kan Orthosole Max anvendes i. 
Svar. Orthosole Max kan med fordel bruges i alle sko den passer i, indlægget erstatter den eksisterende indersål i skoene, som fordelagtigt kan tages ud af skoene for at skabe så meget plads som muligt til Max-indlægget.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret