Indlægssåler til pronation

349 kr

Effektivt modvirker pronation i foden
Effektiv støddæmpning for hele foden
Kan bruges i alle sko
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Pronation forekommer hos ca. 80 procent af voksne og er ofte en underliggende årsag til overbelastningsskader i fod, knæ og hofte. Indlægssåler til pronation er konstrueret for effektivt at modvirke pronation i foden - et meget almindeligt problem som ofte forårsager andre følgeproblemer.

Indlægssåler pronation har en hel unik pronations støtte som effektivt modvirker pronation i foden.

Pronerer jeg? Dine gamle sko giver dig svaret.

Ofte kan man meget let se, om man pronerer, ved at se på et par brugte sko.
Hvis skoene efter en vis tids brug bliver skæve i indadgående retning, er det ofte pronations bevægelsen i foden, som har formet skoen.

Indlægssåler pronation giver en effektiv støtte til hele foden og modvirker effektivt fejlstillingen gennem den unike kileformede konstruktion.
Indlægssålen er højere på indersiden end på ydersiden og modvirker indadgående bevægelsen effektivt og giver en effektiv pronations støtte samtidig som en effektiv støddæmpning for hele foden, hvilket betyder maksimal funktion og komfort.

Den unike pronations støtte er indbygget i iIndlægssålen i form af en unik pronations kile. Enkelt forklaret indebærer det, at indersiden af sålen er højere end ydersiden.
Denne pronationskile giver ved belastning en kompensation for pronations tendensen og giver et mere ligeud rettet skridt med mindre fejlstilling.
Underbens problemer, som f.eks. senehindebetændelse i underbenene og achillessenen forårsages ofte af pronations bevægelsen i foden.

Anvend Indlægssåler pronation med pronationsstøtte for at modvirke bevægelser i foden, som ofte forårsager andr problemer, også i knæ, hofte og ryg.

Indlægssåler pronation kan bruges til følgende problemer under forudsætning af, at du pronerer.

   * Problemer med plantar fasciit (hælsporer).
   * Løber knæ.
   * Senehinde problemer.
   * Knæ artrose.
   * Problemer med bevægelig knæskal eller smerte i eller bag knæskallen.
   * Ved rehabilisering af knæskade for bedre kontrol.

Indlægssåler pronation kan helt enkelt flyttes og bruges i alle sko for at bidrage til en effektiv pronations støtte uanset aktivitet og skovalg.

 

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning