Tommelstøtte Rizogrip | Rehaboteket
Tommelstøtte tommelstotte_med_skinne tommelstotte_tommelskinne

Tommelstøtte Rizogrip

  •  369 kr. 

Rizogrip er en helt ny type tommelstøtte for effektiv aflastning og støtte til en smertefuld tommelfinger. Tommelstøttens formbare V-skinne giver ekstra effektiv støtte og aflastning.

Læs mere

  • Anatomisk, V-formet, stabil tommelskinne
  • Produceret i luftigt og komfortabelt materiale
  • Justerbar for bedst mulig pasform og funktion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tommelstøtten Rizogrip er en helt ny generation af tommelstøtter, der giver bedst muligt resultat. Rizogrip har en helt formbar metalskinne placeret over hele tommelbasen og tomlen. Skinnen kan nemt formes med hænderne for bedst mulig individuel passform omkring både tommelbasen og tomlens første led. Skinnen er producerete i blødt duralaluminium og kan individuelt formes med hænderne for at opnå bedst mulig pasform og støtte. Skinnens materiale kan omformes flere gange for optimal tilpasning i takt med forandrede behov. Skinnen er produceret med en V-konstruktion, der effektivt stabiliserer hele tomlen samt tommelbasen uden direkte at trykke mod tommelens grundled. Dette er for at sørge for optimal komfort i kombination med bedst mulig aflastning og støtte til tomlen.
Tommelstøtten er produceret i et blødt og slidstærkt stof. Indersiden af støtten er i en kølende mikrotekstil for bedst mulig komfort og forenklet rengøring ved brug. Skinnens placering på ydersiden af stoffet sørger for, at alt tryk fra skinnen forsvinder og fjerner al risiko for irritation og ubehag under brug. Rizogrip er produceret helt uden sømme: alle stofkomponenter er mikrosvejsede for at minimere risikoen for irritation og ubehag fra sømme og kanter under brug.
Tommelstøtten passer både til højre og venstre tommel på grund af de unikke tilpasningsmuligheder.
Omkring håndleddet er et blødt, justerbart bånd, der sørger for optimal placering af støtten rundt om håndleddet. Båndet fæstes med velcro på tomlen, og giver mulighed for individuel tilpasning af støtte omkring håndleddet / tomlen lige som du har behov for det. For at øge støtten før kraftfuld aktivitet kan båndet strammes mere for at give mere støtte.
 
Omkring den øvre del af tommelstøtten er endnu et justerbart velcrobånd, der giver en øget grad af stabilitet langt ud over tomlen.
Kombinationen af justeringsmuligheder fra tommelspidsen til tommelbasen giver et ekstra bredt anvendelsesområde for optimal fiksering, aflastning og støtte ved en smertefuld tommelfinger.
 
Brug Rizogrip ved problemer med:
Artrose i tommelbasen
Overbelastning og smerte i tomlen
Lokal hævelse i tomlens grundled eller første led
Skiløbertommel med behov for en ekstra stabil tommelstøtte
Postoperations- eller posttraumabehandling med behov for effektiv stabilisering og støtte

 
Tommelstøtten kan nem rengøres efter behov i lunkent vand (maks. 30°) og med en mild sæbe. 
Under vask bør du sørge for at lukke alle velcrolåse for at mindske risiko for slitage af den hårde velcro.
Lad tommelstøtten lufttørre før brug.


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet cm
Small/Medium14 - 18 cm
Large/X-Large18 - 22 cm
Passerhøjre og venstre tommel
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har problemer med artrose i tomlen og har brug for ekstra støtte, når jeg træner. Hvad skal jeg vælge?
Svar. Vores tommelstøtte Ritzogrip er en ekstra stabil støtte til tomlen med helt tilpasningsbare skinner. Dette gør det muligt for dig at tilpasse støtten helt i takt med dine unikke behov. Den fungerer lige så godt til hverdag som til træning.
 
Spørgsmål. Hvordan tilpasser jeg støtten?

Svar. Tilpasningen af tommelstøtten gøres nemt ved hjælp af dine hænder. Form skinnerne indtil du oplever, at skinnen følger tommelens anatomiske form for bedst mulig individuel tilpasning og støtte.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret