Håndleds- og tommelortose BOA | Rehaboteket
handledsortose Håndleds og tommelortose handleds_tommelstotte

Håndleds- og tommelortose BOA

  •  1.199 kr. 

Håndleds- og tommelortose BOA®  med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndledsstøtte med ekstrem simpel anvendelse. 

Læs mere

  • Ekstra stabil kombinationsstøtte for håndled og tommelfinger
  • Ekstremt enkel tilpasning og justering
  • Formbare skinner til optimal pasform
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Stabil håndleds- og tommelortose BOA med tommelstøtte er en ekstra stabil kombinationsstøtte som aflaster håndledet og tommelfingeren i samme løsning. Håndledsstøtten er konstrueret med to stabiliserende skinner fremstillet af formbar aluminium, skinnerne er forformede, men kan formes om med håndkraft for at opnå den perfekte individuelle pasform. De to skinner i kombination udgør grunden af støtten både for håndledet og tommelfingeren.

En skinne sidder placeret over håndledets inderside og giver ekstra støtte og kontrol af håndledet, den anden skinne sidder placeret over tommelfingeren og giver en vældigt stabil tommelfingerstøtte. Den stabile håndleds- og tommelortose sættes på rundt om håndledet som en handske, hånden sættes i håndledsstøtten og trækkes op på plads. Rundt om tommelfingeren sidder en fuldt tilpasselig tommelfingerstøtte som kan åbnes og justeres efter behov.

BOA-systemet består af en rotérbar disk og en stærk nylonline som sidder fast over håndryggen på den stabile håndleds- og tommelortose.
Nylonlinens spænding justeres ved hjælp af BOA-disken og bidrager til en enkel justering af den stabile håndleds- og tommelortoses stabilitet og kompression. BOA-disken er beklædt med et skridsikkert materiale som sikrer anvendelse og justering ved alle tilfælde. Den stabile håndleds- og tommelortose er fremstillet af et luftigt Foam-tex som sikrer optimal komfort ved anvendelse. Håndvask ved 30 grader, lad produktet tørre inden anvendelse.


Størrelse Omkreds mål omkring håndleddet cm
Small 13 - 16 cm
Medium 15 - 17 cm
Large16 - 18 cm
X-Large17 - 21 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg søger en ekstra støtte efter en fraktur og behøver støtte til mit håndled og tommelfinger i samme model. Fungerer BOA håndleds- og tommelortose for mig?                   
Svar: Ja, BOA stabil håndleds- og tommelortose giver både ekstra støtte af håndledet og tommelfingeren.

Spørgsmål: Er BOA-systemet let at anvende? Er der en risiko for at nylonlinen kludrer sig sammen?
Svar: Ja, BOA-systemer er vældigt let at anvende, vrid på disken for at øge støtten således at linen øger kompressionen i produktet. Linen kan ikke kludre sig sammen da den ligger fast i forskellige kanaler for at sikre den bedst mulige funktionalitet.

Spørgsmål: Kan skinnerne formes?
Svar: Ja, håndleds- og tommelortosens skinner kan enkelt formes ved håndkraft for at give en perfekt anatomisk pasform.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

3

Aflastning

5

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret