Ortopædiske indlægssåler Hallux Stiff | Rehaboteket

Ortopædiske indlægssåler Hallux Stiff

  • 1 199 kr.

Hallux er en ekstra stabil ortopædisk indlægssål specialudviklet til slidgigt i storetåen. Indlægssålens unikke design gør, at den også hjælper ved generelle problemer med smerter og stivhed i forfoden. 

Læs mere

  • Ekstra stabil indlægssål ved slidgigt i storetåen.
  • Fremstillet i stiv komposit-plast
  • Aflaster stiv og øm storetå
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Hallux Stiff ortopædiske indlægssåler er specialudviklet til dig, der har gigt i storetåen og oplever daglige gener såsom stivhed og belastningsrelaterede smerter i storetåleddet. Slidgigt i storetåens led kan nedsætte tåens bevægelighed, hvilket ofte gør det svært for leddet at afvikle et skridt på normal vis. Den unikke ortopædiske indlægssål Hallux Stiff er specialudviklet til at lette og forenkle hvert trins afvikling ved slidgigt.

Indlægssålen har en anatomisk pasform og støtter både hæl, mellemfod og forfod samtidig. Den unikke og forstærkede forfodsskinne hjælper effektivt med at afvikle hvert skridt normalt - særligt ved slidgigt i storetåen. Forfodsskinnen er placeret ved forreste del af forfoden (metatarsalleddene) og løber langs hele indlæggets inderkant og støtter og aflaster dermed storetåen på bedste vis. Indlæggets forstærkede støtteskinnner er fremstillet af stærkt og stift plast-komposit, der giver ekstra god støtte af storetåen ved fuld belastning. Takket være de ekstra stabile støtteskinner egner Hallux Stiff sig også til tungere personer uanset, hvilke sko du bruger. Hallux Stiff giver garanteret effektiv skridtafviklingsstøtte ved enhver vægt og støtter på bedste vis storetåens led.  

Indlæggets skålformede hælparti støtter effektivt hælen ved belastning samt støtter hælens støddæmpende struktur - hælpuden - ved normal belastning. 
Mellemfodsdelen giver mellemfoden effektiv støtte og stabilitet i fodbuen. Ved den forreste del af fodbuen er der en forfodspelotte. Pelotten er designet til at løfte den forreste del af fodbuen og give yderligere hjælp til at afvikle hvert skridt ved normal belastning. 
Hallux Stiff er en skalsål til slidgigt i storetåen, hvilket betyder at den er meget tynd og kan bruges sammen med almindelige skosåler i dine sko.


Størrelse 35 - 47
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har gigt i slidstoretåen og oplever at leddet bliver mere og mere stift. Jeg har efterhånden fået problemer med at gå normalt. Kan indlægssålen hjælpe mig?
Svar: Ja, den ortopædiske indlægssål Hallux Stiff er specialudviklet til at lette afviklingen af skridt ved gigt i storetåen. Den forstærkede, stive forfodsdel gør, at indlægget mere effektivt "ruller" over i skridtafviklingsfasen med mindre belastning af det stive storetåsled. 
Spørgsmål: Kan jeg bruge indlægget i alle min sko?
Svar: Ja, Hallux Stiff passer i alle sko, men jo mere stabile og stive sko du bruger indlægget i, desto bedre effekt giver indlægget. Hvis du bruger indlægget i blødere sko får indlægget ikke så meget hjælp af skoen, hvilket kan mindske virkningen. 
Spørgsmål: Hvad betyder det, at indlægssålen er en skalsål?
Svar: Skalsåler fremstilles med henblik på at at være så tynde som muligt og fylde så lidt som muligt i skoen. De bør anvendes sammen med en anden sål, der lægges ovenpå skalsålen. De fleste sko har udtagelige, bløde såler som egner sig godt til at blive brugt ovenpå en skalsål.
Spørgsmål: Jeg har tidligere brugt rullesåler på grund af min gigt i storetåen. Er dette en rullesål?
Svar: Nej, Hallux Stiff er ikke en rullesål. Indlægssålens funktion er den samme som i en rullesål, men indlægssålen fylder meget mindre i skoene.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK