Knæbind med fleksible fjederskinner til let aflastning og støtte Rehaboteket
Knæbind knæbind

Knæbind GenuFit LIGHT

  •  1.399 kr. 

Knæbind GenuFit LIGHT er en let aflastende knæbeskytter med dobbelte fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit giver ekstra støtte til et ustabilt knæled. 

Læs mere

  • Fremstillet af AirX for optimal ventilation
  • Fleksible fjederskinner placeret på indersiden og ydersiden af knæleddet
  • Båndsystem sidder placeret over lår og læg og muliggør fuld justerbarhed
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind GenuFit LIGHT er et ekstremt smidigt knæbind til ekstra stabilitet af knæleddet i kombination med ekstra støtte rundt om knæskallen.
GenuFit LIGHT er fremstillet af AirX, et smidigt og ventilerende materiale med lav vægt. AirX sikrer kompression over knæleddet i et velventileret knæbind for bedst mulig komfort både til hverdag og til idræt. 

Knæbind GenuFit LIGHT har to stk. fleksible fjederskinner placeret på indersiden og ydersiden af knæleddet for at give yderligere støtte til et let ustabilt og usikkert knæled. Knæbindet fungerer lige godt til daglig brug eller ved motion og idræt. 

Knæbindets båndsystem sidder placeret over lår og læg og muliggør fuld justerbarhed takket være den unikke og patenterede trækkonstruktion. Båndet trækkes symmetrisk fra centrum af lårets og underbenets forside bagud mod knæbindets skinner for på bedst mulig måde at give bedre fiksering og applicering af bindet over knæleddet. 

Knæbind GenuFit Light har en åben knæskal som helt fritlægger knæskallen fra tryk ved kraftig flexion af knæleddet under aktivitet. Rundt om det åbne hul sidder der også en knæskålsstabiliserende pelotte. Pelotten stabiliserer knæskallen fra inder- og ydersiden samtidigt og giver en let støtte til en ustabil og smertende knæskal.
 
Knæbind GenuFit er fremstillet af AirX, et ventilerende og luftigt materiale for optimal anvendelseskomfort. I knæhasen ligger ekstra blødt og smidigt materiale for at minimere risikoen for gnavsår og ubehag i knæhasen. 


Størrelse Omkredsmål 15 cm over knæleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

3

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret