Knæbind PushCare Basic
Knæbind PushCare Basic
Knæbind PushCare Basic
Knæbind PushCare Basic

Knæbind PushCare Basic

699 kr

Knæbind Pushcare basic giver ekstra støtte og aflastning af knæleddene, knæbindets unikke konstruktion muliggør optimal tilpasning og enkel applicering  Læs mere
Smidigt knæbind af Tactel® med ekstrem åndbarhedsaktivitet
Fleksible skinner for ekstra støtte og kontrol
Fuldt ud tilpasningsbart for den rette støtte og funktion

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Knæbind PushCare Basic

Knæbind Pushcare Basic er et unikt tilpasningsbart knæbind for ekstra støtte og stabilitet af både knæled og knæskallen i samme produkt. Knæbindet er fremstillet af Sympress™, et tyndt, elastisk og åndbarhedsaktivt materiale for optimal funktion og komfort.  Knæbindet har to sidestabiliserende skinner for ekstra støtte og stabilitet ved brug. Skinnerne er fleksible, hvilket indebærer, at de former sig efter knæleddets kontur for bedst mulig komfort og støtte. Skinnerne påvirker ikke knæleddets evne til at bøjes og strækkes men er konstrueret til kun at give ekstra støtte over knæleddets inder- og yderside. 

Knæbindet har en helt unik konstruktion som muliggør åbning af hele lårdelen for at forenkle på- og aftagning af knæbindet. Hele knæbindets forreste lårdel kan åbnes og individuelt tilpasses i forhold til ønsket støtte og kompression rundt om låret. Rundt om knæskallen sidder en knæskalsstabiliserende pelotte. Pelotten er konstrueret til at give ekstra støtte over indersiden og ydersiden af en ustabil knæskal og fungerer effektivt for at støtte og aflaste knæskallen ved smerte og problemer. 
Knæbindet har også to korslagte bånd foran som sidder i forbindelse med pelotten til knæskallen, båndet muliggør individuel tilpasning og justering af graden af støtte over knæbindets inder- og yderside. 

Pushcare Basic kan med fordel bruges ved problemer med, 
- Slidgigt i knæleddet
- Slidgigt i knæskallens bruskbeklædte bagside
- Patellofemorale smerter PFSS
- Ustabil overbevægelig knæskal med behov for støtte medialt/lateralt
- Generel ustabilitet i knæleddet


Knæbind Pushcare Basic er et ekstra smidigt knæbind til støtte af knæleddet og knæskal i et ekstremt velventileret materiale til dagligt brug såvel som i forbindelse med motion. 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning