Topseller
Strømpe mod hælspore PF8
Strømpe mod hælspore PF8
Strømpe mod hælspore PF8
Strømpe mod hælspore PF8

Strømpe mod hælspore PF8

299 kr

Unik strømpe til ømme fødder. Strømpen mod hælspore har otte forskellige kompressionszoner for kompression af foden, hælen og vristen. Læs mere
Otte forskellige kompressionszoner rundt om foden
Kombinationen af strækning og kompression
Kan bruges på alle tidspunkter

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Strømpe mod hælspore PF8

Strømpe mod hælspore PF8™– giver kompression til ømme fødder. Strømpen er designet med otte forskellige kompressionszoner rundt om foden og fodleddet for ekstra effektiv retningsbestemt kompression af foden, hælen og vristen.
Strømpe mod hælspore PF8™ har en unik forstærkning omkring hælens kant, den såkaldte PF-zone, som er en ekstra bred kompressionszone. PF-zonen bidrager også til en strækning af senen under foden. Kombinationen af strækning og kompression bidrager til lokalt øget cirkulation i det smertende område, hvor der er problemer med hælspore og plantar fasciitis. 
Strømpens ekstremt tynde og smidige konstruktion sikrer brug ugen begrænsninger og muliggør brug under en almindelig sok uden risiko for, at der bliver for trangt i skoen.
PF8™ har et såkaldt åben tå-design, som sikrer ”normal” kontakt med underlaget og kan med fordel bruges under et par almindelige strømper. 

PF8™ er velegnet ved problemer med smerter i foden forårsaget af hælspore, plantar fasciitis, udtrådt hælpude (det såkaldte fat pad syndrom), morgenstivhed i foden og vristen og ved hævelse i foden. 
Strømpen håndvaskes ved 30° og lufttørres for optimal holdbarhed.  
 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning