Strømpe mod hælspore PF8 | Rehaboteket
strømpe_mod_haelspore strømpe_mod_haelspore strømpe_plantar_fasciitis

Strømpe mod hælspore PF8

  •  299 kr. 

Unik kompressionsbehandling til ømme fødder. Strømpen mod hælspore har otte forskellige kompressionszoner for kompressionsbehandling af foden, hælen og vristen. Læs mere

  • Otte forskellige kompressionszoner rundt om foden
  • Mindsker smerterne ved inflammation
  • Kan bruges på alle tidspunkter
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Strømpe mod hælspore PF8™– giver en helt unik kompressionsbehandling til ømme fødder. Strømpen er designet med otte forskellige kompressionszoner rundt om foden og fodleddet for ekstra effektiv retningsbestemt kompressionsbehandling af foden, hælen og vristen.
Strømpe mod hælspore PF8™ har en unik forstærkning omkring hælens kant, den såkaldte PF-zone, som er en ekstra bred kompressionszone, der bidrager til effektiv og retningsbestemt kompressionsbehandling ved smertefuld plantar fasciitis.  PF-zonen bidrager også til en strækning af senen under foden for optimal behandling. Kombinationen af strækning og kompression bidrager til lokalt øget cirkulation i det smertende område, hvor der er problemer med hælspore og plantar fasciitis. 
Strømpens ekstremt tynde og smidige konstruktion sikrer brug ugen begrænsninger og muliggør brug under en almindelig sok uden risiko for, at der bliver for trangt i skoen.
PF8™ har et såkaldt åben tå-design, som sikrer ”normal” kontakt med underlaget og kan med fordel bruges under et par almindelige strømper. 

Strømpen mod hælspore mindsker ofte straks smerterne ved inflammation og bidrager på grund af bedre gennemstrømning af problemområdet til en hurtigere og mere effektiv heling ved hælspore/plantar fasciitis.  PF8™ er velegnet ved problemer med smerter i foden forårsaget af hælspore, plantar fasciitis, udtrådt hælpude (det såkaldte fat pad syndrom), hælsmerter hos børn (apofysitis), morgenstivhed i foden og vristen og ved hævelse i foden. 
Kompressionsterapi er en gennemprøvet teknik ved inflammation og hævelse af fødder; PF8™’ens unikke retningsbestemte kompressionsterapi giver en helt ny behandlingsmulighed ved smerte i fod og hæl. 
Brug PF8™ ved problemer og smerter:
i mellemfoden
i hælen
ved hælspore
ved plantar fasciitis
ved smerter og morgenstivhed i mellemfoden og hælen
ved udtrådt hælpude, det såkaldte fat pad syndrom
ved smertefulde hæle hos børn (apofysitis)
ved hævede hæle og ankler.

For endnu hurtigere resultater kan PF8™ med fordel bruges i kombination med en medicinsk behandling mod inflammation 
Strømpen håndvaskes ved 30° og lufttørres for optimal holdbarhed.  
Strømpen mod hælspore PF8™ kan bruges på alle tidspunkter, under træning, indendørs eller på arbejdet og sælges altid parvis.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 48
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

1

Kompression

5

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK