Natstrømpe hælspore plantar fasciitis PF8-nite
Natstrømpe hælspore natstrømpe hælspore plantar fasciitis natstrompe_haelspore

Natstrømpe hælspore plantar fasciitis

  •  299 kr. 

Natstrømpen PF8-nite sikrer langsom udstrækning hele natten 

Læs mere

  • Giver en kontinuerlig langsom strækning
  • Modvirker morgenstivhed og smerter om morgenen.
  • Ekstrem nem at bruge og justere
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Natstrømpe PF8-nite til plantar fasciitis hælspore er et effektivt redskab til problemer i foden i forbindelse med plantar fasciitis og hælspore. Natstrømpen giver en kontinuerlig langsom strækning af det betændte senespejl og er optimal at bruge om natten, mens du sover. PF8-nite opfylder alle krav til langsom strækning og tilladelser ofte 5-7 timers effektiv strækning af senespejl under foden.
Natstrømpen PF8-nite til plantar fasciitis er specielt konstrueret til på den nemmeste måde at strække senespejlet under foden, hvilket bidrager til, at plantar fasciia ikke trækker sig sammen om natten. Normalt sover man med en afslappet fod og en udstrankt plantar fasciia, hvilket ofte medføre,r at den første belastning af foden efter natten strækker senespejlet med smerter og start-problemer til følge. Smerten og stivheden forsvinder ofte i løbet af dagen, da senespejlet strækkes ud af ens skridt. Natstrømpen PF8-nite unikke funktion hjælper inflammationen i foden til at hele i en normalt strækt position og fungerer ofte smertelindrende på morgensmerte og stivhed.
Takket være natstrømpens unikke konstruktion er det muligt med en individuel tilpasning til hver persons unikke behov af udstrækning, det justerbare bånd, som sættes omkring læggen over tæerne, muliggør en enkel tilpasning af den ønskede effekt.
Ved at øge strækket på det forreste bånd kan graden af strækning nemt justeres. Ved behov for mere stræk spændes båndet hårdere og ved behov for mindre stræk, slipper man velcrobåndet gradvist.
Da strækningen kan justeres individuelt, kan strømpens strækning øges i takt med udviklingen. Selv over lang tid. Natstrømpen til hælspore er fremstillet af et kompressionsgivende materiale, som effektivt hjælper med at strække foden optimalt. Natstrømpens forreste tå-del er forstærket under forfoden for på den bedste måde at strække hele forfoden ved øget spænding af det forreste bånd.
Natstrømpen er også skridsikker under foden for at sikre godt fæste ved belastning af strømpen, så man ikke skal tage den af for eksempel ved toiletbesøg om natten.
PF8-nite kan også bruges til langsom stræk dorsal fleksion af achillessenen om natten for eksempel ved betændelse og øget behov for dorsal fleksion og strækbehandling af achillessenen ved generelle problemer.
Natstrømpen til plantar fasciitis er lige god på venstre og højre fod og sælges stykvis.
Personer med kredsløbsproblemer, diabetes eller nyopererede fødder må ikke bruge natstrømpen PF8-nite uden først at have konsulteret deres læge.


StørrelseSkostørrelse
Small / Medium35 - 40
Large / X-Large41 - 46
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvordan vasker jeg strømpen?
Svar. Vi anbefaler, at du vasker strømpen i hånden i maks 30° grader varmt vand, for at strømpen ikke slides mekanisk af en vaskemaskine.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret