Natstrømpe hælspore plantar fasciitis PF8-nite
Natstrømpe hælspore natstrømpe hælspore plantar fasciitis natstrompe_haelspore

Natstrømpe hælspore plantar fasciitis

  • 299 kr.

Hælsporebehandling mens du sover kan mærkes allerede morgenen efter. Natstrømpen PF8-nite sikrer langsom udstrækning hele natten 

Læs mere

  • Behandler hælspore plantar fasciitis hele natten, mens du sover
  • Modvirker morgenstivhed og smerter om morgenen.
  • Ekstrem nem at bruge og justere
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Natstrømpe PF8-nite til plantar fasciitis hælspore er et effektivt redskab til behandling af smerter og problemer i foden i forbindelse med plantar fasciitis og hælspore. Natstrømpen giver en kontinuerlig langsom strækning af det betændte senespejl og er optimal at bruge om natten, mens du sover. Natstrømpen PF8-nite er helt unik og bidrager på en ny måde med effektiv behandling af plantar fasciitis, mens du sover.
PF8-nite opfylder alle krav til langsom strækning dorsal fleksion og tilladelser ofte 5-7 timers effektiv strækbehandling/strækning af det inflammerede og ofte smertefulde senespejl under foden.
Natstrømpen PF8-nite til plantar fasciitis er specielt konstrueret til på den nemmeste måde at strække senespejlet under foden, hvilket bidrager til, at plantar fasciia ikke trækker sig sammen om natten. Normalt sover man med en afslappet fod og en udstrankt plantar fasciia, hvilket ofte medføre,r at den første belastning af foden efter natten strækker senespejlet med smerter og start-problemer til følge. Smerten og stivheden forsvinder ofte i løbet af dagen, da senespejlet strækkes ud af ens skridt. Natstrømpen PF8-nite unikke funktion hjælper inflammationen i foden til at hele i en normalt strækt position og fungerer ofte smertelindrende på morgensmerte og stivhed.
Takket være natstrømpens unikke konstruktion er det muligt med en individuel tilpasning til hver persons unikke behov af udstrækning, det justerbare bånd, som sættes omkring læggen over tæerne, muliggør en enkel tilpasning af den ønskede effekt.
Ved at øge strækket på det forreste bånd kan graden af strækning nemt justeres. Ved behov for mere stræk spændes båndet hårdere og ved behov for mindre stræk, slipper man velcrobåndet gradvist.
Natstrømpens unikke konstruktion giver mulighed for en meget bred behandling af plantar fasciitis om natten. Da strækningen kan justeres individuelt, kan strømpens strækning øges i takt med udviklingen. Selv over lang tid. Natstrømpen til hælspore er fremstillet af et kompressionsgivende materiale, som effektivt hjælper med at strække foden optimalt. Natstrømpens forreste tå-del er forstærket under forfoden for på den bedste måde at strække hele forfoden ved øget spænding af det forreste bånd.
Natstrømpen er også skridsikker under foden for at sikre godt fæste ved belastning af strømpen, så man ikke skal tage den af for eksempel ved toiletbesøg om natten.
PF8-nite kan også bruges til langsom stræk dorsal fleksion af achillessenen om natten for eksempel ved betændelse og øget behov for dorsal fleksion og strækbehandling af achillessenen ved generelle problemer.
Natstrømpen til plantar fasciitis er lige god på venstre og højre fod og sælges stykvis.
Personer med kredsløbsproblemer, diabetes eller nyopererede fødder må ikke bruge natstrømpen PF8-nite uden først at have konsulteret deres læge.


StørrelseSkostørrelse
Small / Medium35 - 40
Large / X-Large41 - 46
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg har i lang tid haft problemer med plantar faciitis hælspore, kan jeg bruge natstrømpen PF8-nite?
Svar. Ja, absolut. Natstrømpen er specielt designet til behandling af plantar fasciitis hælspore ved hjælp af langsomt stræk, hvilket indebærer en aflastning af det inflammerede område og sikrer, at helingsprocessen i i forbindelse med inflammationen i foden er i en strakt position svarende til, hvordan senespejlet under foden belastes ved en normal belastet position.

Spørgsmål. Jeg har en intensiv smerte i foden morgenen efter, jeg har sovet. Kan mit problem lindres ved langsomt stræk om natten?
Svar. Ja, natstrømpen PF8-nite sikrer den korrekte strækning af senespejlet under foden og bidrager til at modvirke morgenstivhed og belastningssmerter allerede efter den første nat med stræk af foden.

Spørgsmål. Min fysioterapeut har givet mig besked på stræk af plantar fasciiaen, og jeg spekulerer på, om jeg kan bruge natstrømpen til behandling om natten?
Svar. Ja med fordel. Natstrømpen er designet til flere timers nattesøvn for at give effektivt stræk. Normalt sover vi mellem mellem 5-7 timer, hvilket giver en lang behandling, som svarer til, at man forsøger at strække foden stillesiddende flere timer i dagtimerne.

Spørgsmål. Kan jeg bruge anti-inflammatoriske lægemidler, som f.eks. diklofenakalium, i kombination med natstrømpen PF8-nite?
Svar. Ja, absolut. Sørg for at salven er trængt helt ind i huden, og at huden er tør, inden du tager strømpen på for at undgå, at strømpen bliver våd af salven.

Spørgsmål. Hvordan vasker jeg strømpen?
Svar. Vi anbefaler, at du vasker strømpen i hånden i maks 30° grader varmt vand, for at strømpen ikke slides mekanisk af en vaskemaskine.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK