Hælbeskytter Cheetah Universal | Rehaboteket

Hælbeskytter Cheetah Universal

  •  399 kr. 

Hælbeskytter Cheetah Universal med indbygget hælkop giver ekstra støddæmping til smertefulde hæle samt ekstremt simpel anvendelse.

Læs mere

  • Ekstremt nem at bruge
  • Behandler smertefulde hæle
  • Optimal støddæmping og støtte
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Hælbeskyttelsen med hælkop Universal er et ekstra støddæmpende hælindlæg til behandling af smertefulde hæle, hælsporer og nedtrådte hælpuder. Hælbeskytteren har en indsyet hælkop monteret over hele hælknoglens belastningsområde, der bidrager til mindsket belastning over den smertefulde hæl.

Hælkoppen fungerer med flere funktioner ved hælsmerte, og kombinerer støddæmping og støtte i samme produktløsning. Støddæmpingen kommer fra hælkoppens materiale og konstruktion i form af et unikt patenteret vaffelmønster, der danner individuelle støddæmpende celler under og omkring hælbenet for på bedst mulig måde at bidrage til optimal støddæmping. Støtten omkring hælbenet kommer fra hælkoppens runde konstruktion, der effektivt hjælper med at støtte hælpuden ind under hælbenet. En nedtrådt hælpude bygger ofte på bredden under hælbenet med svækket støtdæmpende effekt. Med en funktionel hælkop støtter hælkoppen hælpuden ind under hælbenet under belastning og bidrager til at pleje kroppens egen støddæmpende hælpude på bedst mulig måde.

Hælbeskytter Universal er unikt designet for nemmest mulig anvendelse af hælbeskyttelsen. I stedet for at man normalt tager hælbeskytteren over foden, lægger man velcrobåndet rundt om foden og strammer, indtil man opnår ønsket placering og tryk. Universalmodellen er en optimal model til ældre mennesker, der har problemer med at trække hælbeskytteren over foden. Dette kan have flere årsager såsom stivhed eller nedsat gribeevne i hænderne, men det påvirker ikke muligheden for at bruge hælbeskytteren Universal. Den universelle model gør det også muligt at bruge hælbeskyttelsen, hvis man har brede fødder eller høje ankler, da beskytteren nemt kan justeres efter ønsket størrelse.
 
Hælbeskytter Universal bruges med fordel ved generel hælsmerte, nedtrådt hælpude (fat pad syndrome), hælsporer, plantar fasciit, Severs skade, apofysit, eller for personer med:
Nedsat bevægelsesevne, og dermed vanskeligheder med at bøje sig ned til foden
Nedsat gribeevne i hænder og fingre
Ekstremt store fødder med mulighed for frit at justere omkredsmålet omkring fod og ankel.
Høje ankler eller brede forfødder med behov for individuel justering og tilpasning

 
Hælbeskytter Universal fungerer lige så godt i sko som til bare fødder indendørs, med eller uden sokker. Den fungerer også lige så godt på højre som på venstre hæl. Hælbeskytteren sælges enkeltvis. Hvis du har brug for to beskyttere, bestiller du to styk
 


Størrelse Universal Høyre / Venstre

Spørgsmål. Jeg har længe haft hælsporer. Kan en hælbeskyttelse være noget for mig?
Svar. Ja, en hælbeskytter med indbygget hælkop kombinerer støddæmping og støtte til hælbenet, når man for eksempel har problemer med hælsporer.
 
Spørgsmål. Jeg har en meget bred forfod, og de fleste sko trykker meget på foden. Kan den universelle størrelse justeres efter min bredde på foden?

Svar. Universalbeskytteren kan tilpasses helt efter din bredde på foden. Man lægger beskytteren omkring hælen og strammer de to bånd helt efter behov.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret