Støddæmpende såle VEP
Støddæmpende såle Støddæmpende såle

Støddæmpende såle VEP

  • 329 kr.

Støddæmpende såle VEP for optimal støddæmpning. Lindrer chockbølger i knæ, hofte og ryg effektivt.

Læs mere

  • Fremstillet for at optimere stødoptagelsen i hele foden
  • VEP gøreselv de hårdeste sko, bekvemme som joggingsko
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Støddæmpende såle VEP er fremstillet for at optimere stødoptagelsen i hele foden. Placer sålen direkte i skoen og fjern efter behov den eksisterende sål, hvis der er mangel på plads. Støddæmpende såle VEP kan helt enkelt flyttes mellem forskellige sko og har en let klæbrig overflade, hvilket hindrer den i at køre rundt i skoen. Hvis sålen bliver snavset og mister sin klæbrige overflade kan den vaskes med lunkent vand og mild vaskemiddel. Så får den igen sin klæbrige overflade.

Den kan helt enkelt klippes til, så størrelsen passer til skoen. Støddæmpende såle VEP gøreselv de hårdeste sko, bekvemme som joggingsko.
En normal dag belastes dine fødder med tusinde af kilo. Under normale omstændigheder kan fødderne klare det, men ved en skade kræves der ekstra indsats for hurtigt at komme tilbage til normal aktivitet og funktion.
Rehabotekets fodprodukter er fremstillede for at stabilisere, aflaste eller biomekanisk balancere foden. De forskellige produkter er udviklede for at give en høj funktion gennem lettelse og komfort. De er fremstillet af VEP – Viscoelastiske polymer. Et gelé lignende materiale med høj stød og trykabsorbering.
Stødvirkningen fra underlaget absorberes af materialet, og kan da ikke forplante sig op gennem foden. Det leder til en anselig lavere belastning af fod og under ben. VEP er også tilstrækkelig formstabilt til at give en effektiv stabilisering af smertende områder.


Størrelse
A 35-37
B 37-40
C 40-43
D 44-45
E 46-
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK