Kompressionshandske Ødemhandske modvirker hævelse i hånd og fingre
ødem handsker

Kompressionshandske Ødemhandske

  •  279 kr. 

Kompressionshandske af højeste kvalitet til behandling af en hævet hånd og fingre, kompressionshandske er udført i et kompressionsgivende Lycra 

Læs mere

  • Modvirker effektivt hævelse i hånd og fingre
  • Udført i Lycra for bedste komfort og kompression
  • Udført helt uden syninger for optimal funktion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Kompressionshandske modvirker hævelse i hånd og fingre. Kompressionshandske/Ødemhandske er et meget effektivt forebyggende produkt ved problemer med hævelse, ødem i hånd, håndled eller fingre.

Kompressionshandsken er udført i et effektivt kompressionsgivende Lycra materiale for optimal kompression af fingrene, hånden og håndleddet. Kompressionen i materialet modvirker effektivt, at hånden, fingrene eller håndleddet hæver. Det tynde Lycra materiale er specielt valgt for bedste anvendelseskomfort og ventilation af hånden ved anvendelse for at sikre en særlig komfortabel handske i alle situationer

Kompressionshandsken / ødemhandsken er udført uden syninger ind mod hånden for at modvirke, at syningerne trykker på følsomme dele af hånden. Syningerne er placerede på ydersiden af ødemhandsken og gør indersiden helt glat for optimal funktion.

Kompressionshandskens nedre del mod underarmen er helt uden afsluttende syninger, for på den måde at bibeholde produktets optimale funktion og modvirke ødem og hævelse.

Ødemhandsken kan vaskes i maskinen ved 40° på skåneprogram for at sikre optimal hygiejne. Anvend gerne en vaskepose ved vask. Handsken må ikke komme i tørretumbleren, men skal dryptørre efter vask. Kompressionshandsken er universal højre og venstre model og anvendes ved gentagne langvarige problemer med ødemer i håndleddet eller fingrene eller f.eks. efter afgipsning ved problemer med hævelse af det tidligere frakturområde.


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet cm
X-Small15 - 18 cm
Small18 - 20 cm
Medium20 - 22 cm
Large22 - 24 cm
X-Large24 - 27 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

0

Kompression

0

Aflastning

0

Varme

0

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret