Knæstøtte Co-Tex med støtte af knæskallen
Knæbind artrose Knæbind knæskalle

Knæstøtte Co-Tex Patella med støtte af knæskallen

  •  799 kr. 

Knæstøtte med kombineret støtte for knæled og knæskal i samme produkt 

Læs mere

  • Ekstra effektiv knæstøtte for støtte og aflastning af knæleddet
  • To stabiliserende fjederskinner for ekstra støtte
  • Anatomisk silikonepude til støtte og kontrol af knæskallen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæstøtten Co-Tex Patella er en anatomisk knæstøtte specielt konstrueret for at støtte og aflaste et smertefuldt knæled. Knæstøtten har en anatomisk cirkulær silikonepude for effektiv stabilitet og aflastning af en smertefuld og ustabil knæskal (patella). Knæstøtten Co-Tex Patella er specielt konstrueret for dig, som oplever smerte i knæleddet i kombination med problemer foran, bagpå eller under knæskallen ved hverdags-aktiviteter og motion. Det unikke materiale Co-TEX modvirker effektivt hævelse i leddet og giver effektiv stabiliserende kompression af leddet. 
Knæbeskytteren er udført med tre forskellige kompressions-zoner af knæleddet for at stabilisere leddene på optimal vis samtidig med, at zonerne sikrer den bedst mulige anvendelseskomfort. Den højeste kompressionszone er placeret direkte henover knæleddet, hvor behovet for stabilitet og aflastning er størst. Den højre kompressionszone sikrer endnu bedre kontakt og støtte med den stabiliserende silikonepude rundt om knæskallen.
Kompressionsgraden aftager jo længere ud fra knæleddets midte, man kommer, og knæstøtten har lavere kompressionsprofil øverst på låret og nederst på læggen.

Knæhaserne på knæstøtten er vævet i en mere porøs struktur for at modvirke ubehag ved anvendelse, uden at knæstøtten mister de stabiliserende egenskaber.

Knæstøtten har to fleksible spiralfjedre, udført i rustfrit stål, som er placeret på inder- og ydersiden. Spiralfjederen former sig efter knæleddets overflade og medvirker til yderligere stabilisering af knæleddet. Spiralfjederen modvirker samtidig at knæstøtten kollapser ved anvendelsen, og sikrer dermed yderligere funktion og komfort.

Knæstøtten CoTex Patella fungerer udmærket ved behov for aflastning og smertelindring af knæleddet ved f.eks. slidgigt, overbelastning, inflammationssmerte i knæleddet eller rundt om knæskallen.  Knæstøttens diskrete udformelse gør at produktet fungerer udmærket til anvendelse i hverdagen under bukser, uden at kunne ses, samt ved aktivitet og motion. 


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret