Skulderbind Cross

999 kr

Stropsystem for justerbar stabilitet og kontrol
Optimal komfort og ventilation
Aftagelig, skåleformet silikonepude for ekstra kompression
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Skulderbind Cross er en innovativ skulderbind for ekstra støtte og stabilitet af skulderleddet. Cross er skulderbeskyttelse med ubegrænsede muligheder og kan tilpasses individuelt for at opnå forskellige grader af støtte og stabilitet af skulderen. Muligheden for at ændre på beskyttelsens stabilitet giver en omfattende skulderbind, som kan tilpasses individuelt efter behov. Cross tilpasningsmuligheder skabes af flere forskellige funktionskomponenter, som består af skulderdel, armdel, stropsystem og fikseringssystem. Funktioner, der tilsammen skaber en tilpasningsdygtig skulderbeskyttelse med mulighed for individuel justering. 

Skulderdelen er basen og skaber en heldækkende støtte rundt om skulderleddets forreste, centrale og bagerste del.  Kuffen er fremstillet af et åndbart, kompressionsgivende materiale, som følger skulderens kontur og skaber ekstra kompression Skulderdelen er udstyret med en skåleformet silikonepude for at give muligheden for lokalt at øge kompressionen i midten af leddet. Silikonepuden kan nemt tages af eller placeres hvor som helst

Armdelen er fremstillet af 3D-mesh og skaber en forankringsstøtte rundt om overarmen for ekstra stabilitet og kontrol. Armdelen kan nemt justeres med et tyndt og fleksibelt velcrobånd. Tilpasningen af kompressionsgraden rundt om overarmen bidrager til forbedret fiksering af beskyttelsen.

Justerbart stropsystem - oven på beskyttelsen sidder det ekstra stabiliserende stropsystem, som skaber stabilitet over skulderleddet. Stropperne er 5 cm brede, semielastiske nylonbånd, der kan tilpasses individuelt både i form af graden af støtte og placering af støtten over skulderen. Alt efter hvor stramt stropperne spændes, skabes en mere stabil skulderbeskyttelse med yderligere kontrol og støtte.

Fikseringsbåndet, som forbinder skulderbeskyttelsen, kan justeres i længden for den bedste individuelle tilstand samt fastgøres over brystet ved hjælp af et plastikspænde, der kan håndteres med én hånd. Under armhulen sidder en ekstra polstret beskyttelse for at maksimere komforten og minimere risikoen for gnidninger under højintensiv belastning og bevægelse.

Skulderbind Cross fremstilles både i en højre og venstre model for den bedste anatomiske pasform. Fås i fire forskellige størrelser. For at finde den rette størrelse skal man måle omkredsen omkring midten af overarmen, og sørge for at biceps er afslappede, for at finde den rigtige størrelse.  I valget mellem to størrelser, hvis målet havner midt imellem, skal man vælge den mindste størrelse. Cross kan nemlig justeres, og en tættere beskyttelse skaber en højere grad af kompression og støtte omkring leddet. Håndvaskes ved 30° og skal lufttørres inden anvendelsen. For at mindske behovet for vask kan beskyttelsen med fordel anvendes oven på en stram trøje, som vaskes dagligt

Spørgsmål og svar

Svar. Ja, det är en av axelskyddet primära funktioner att skapa extra stabilitet

Svar. Bandens totala stabilitet är helt beroende på dina problem i förhållande till vilken aktivitet som du utövar. Fördelen med Cross är att du under aktivitet eller i linje med din rehab kan förändra skyddet egenskaper för att alltid ge dig det stödet som du är i behov av.

Svar. Ja, absolut. Skyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorkas innan användning

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning