Håndledsbeskytter ManuLastic | Rehaboteket
håndledsbeskytter håndledsbeskytter håndledsbeskytter håndledsbeskytter

Håndledsbeskytter ManuLastic

  •  349 kr. 

ManuLastic er en innovativ håndledsbeskytter med en skinne til aflastning af et smertefuldt håndled. Produktet har trykaflastende silikoneindlæg for ekstra støtte og aflastning.

Læs mere

  • Anatomisk formet skinne
  • Aflastende silikoneindlæg
  • Justerbart, ekstra stabiliserende bånd
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

ManuLastic er en aflastende håndledsbeskytter med en anatomisk skinne for ekstra effektiv aflastning af håndled ved betændelsesproblemer. Skinnen er produceret med en dynamisk konstruktion, der giver støtte, men som tillader bevægelse indenfor et normalt bevægelsesomfang. Skinnen har en unik, anatomisk form som giver håndleddet stabilitet uden at forstyrre håndens normale funktion for meget.
Omkring håndleddet er et semielastisk, ekstra stabiliserende bånd, der nemt justeres for at opnå individuel grad af støtte og aflastning. Båndets elastiske egenskaber kan nemt forstærke støtten ved at øge båndspændingen, før det lukkes med velcro.
 
ManuLastic har en indsyet silikonepude på håndleddets yderside for at optimere komforten og kompressionen af beskytteren ved brug. Puden aflaster alt tryk, der kan opstå over håndleddets ydre udstikkende knogler under det ekstra stabiliserende bånd ved behov for øget aflastning. Pudens anatomiske konstruktion har et aflastende hul midt i silikoneindlægget, der giver ekstra effektiv aflastning over den ydre, udstikkende knogle på håndleddets yderside.
For yderligere at forbedre håndbeskytterens kompressionsgivende egenskaper er ManuLastic produceret i et ventilerende materiale med tre forskellige kompressionszoner. Dette giver ekstra støtte og kompression centralt over håndleddet, men med gradvis mindre kompression op over underarmen for at give de rigtige forudsætninger for optimal komfort og funktion.
 
ManuLastic Håndledsbeskytter kan med fordel bruges ved:
Lokale smerter i håndleddet
Behov for støtte og aflastning af håndleddet, når det skal belastes
Lokal hævelse i håndleddet
Ekstra støtte til håndleddet efter gips eller lokal forstuvning
Aflastning af lokale hævelse i hånd og håndled

 
 ManuLastic kommer i seks forskellige størrelser for at kunne opnå bedst mulig funktion uafhængig af størrelse på håndleddet.
Målet skal tages midt på håndleddet. Beskytteren fungerer lige så godt til hverdagsbrug som til træning og på job.


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet cm
013 - 14 cm
114 - 15 cm
215 - 16 cm
316 - 17 cm
417 - 18 cm
518 - 19 cm
619 - 20 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvordan fungerer silikonepuden i ManuLastic?
Svar. Silikonepuden er et blødt materiale med et trykaflastende hul i, der er placeret over den ydre, udstikkende knogle på håndleddet. Hullet fjerner alt tryk over knoglen og bidrager også til lokalt at øge kompressionen over håndleddet takket være materialets kompressionsgivende egenskaber.
 
Spørgsmål. Kan jeg justere graden af støtte, som beskytteren giver?
Svar. Ja. Støtten kan justeres ved at du øger eller reducerer båndspændingen over håndleddet. Jo strammere båndet sidder, jo mere støtte får du over håndleddet.
 
Spørgsmål. Hvorfor er der så mange størrelser samt højre og venstre?
Svar. For at et produkt skal give optimal støtte, stabilitet og øvrig komfort, er det vigtig, at pasformen er optimal. Alle vores højt funktionelle produkter kommer i flere størrelser og er alltid højre- og venstretilpassede for at produktet skal passe på bedst mulig vis og give den støtte, man vil have.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret