Håndledsstøtte BOA®
Håndledsstøtte BOA®
Håndledsstøtte BOA®

Håndledsstøtte BOA®

999 kr

Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering. BOA kombinerer en enkel montering med ekstra kompression og støtte. Læs mere
BOA® teknologi for ekstrem enkel montering
Ekstra stabilitet og aflastning
Kan med fordel anvendes ved behov for ekstra stabilitet og aflastning

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Håndledsstøtte BOA®

Håndledsstøtte BOA® - Håndledsstøtten for ekstrem stabilitet og enkel montering Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering af et smertefuldt håndled. Den unikke konstruktion sikrer optimal stabilitet og aflastning af et smertefuldt håndled. Håndledsbeskytteren har en stabil metalskinne placeret midt på håndleddet for ekstra stabilitet og aflastning af et smertefuldt håndled. Kombinationen af skinnen og BOA konstruktionen giver endda håndleddets overside ekstra stabilitet uden risiko for tryk mod den følsomme håndryg.

Håndledsstøtten BOA® har et unikt tillukningssystem, BOA systemet er en unik konstruktion, som kombinerer en ekstrem enkel montering med ekstra effektiv kompression og støtte.
BOA® systemet består af en roterbar BOA® disk som effektivt lukker håndledsstøtten med enkel og effektiv montering. BOA® systemet består af en stærk nylonsnor, som løber over håndryggen på håndledsstøtten.

Nylonsnorens spænde justeres nemt med hjælp fra BOA® disken og bidrager til markedets mest enkle justering af håndledsstøttens stabilitet og kompression.
BOA® disken er dækket med et antiglide materiale, som sikrer enkel anvendelse i ethvert tilfælde.

Af- og påtagning af håndledsstøtte BOA® er ekstrem enkel og intuitiv. BOA® disken er fuldt tilpasningsklar og enkel at anvende for præcis montering med en enkel håndbevægelse.
Drej BOA® disken med uret, så øges nylonsnorens spænding og støtten giver mere stabilitet og mere effektiv aflastning.

Håndledsstøtte BOA® kan med fordel anvendes ved behov for ekstra stabilitet og aflastning af håndleddet, efter afgipsning, med dens ekstrem enkle montering.
BOA® er et registreret varemærke Boa Technology Inc.

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning