Håndledsstøtten for ekstrem stabilitet og enkel montering Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering af et smertefuldt håndled
Håndledsstøtte Håndledsstøtte håndled Håndledsbind

Håndledsstøtte BOA®

  •  999 kr. 

Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering. BOA kombinerer en enkel montering med ekstra kompression og støtte.

Læs mere

  • BOA® teknologi for ekstrem enkel montering
  • Ekstra stabilitet og aflastning
  • Kan med fordel anvendes ved behov for ekstra stabilitet og aflastning
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsstøtte BOA® - Håndledsstøtten for ekstrem stabilitet og enkel montering Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering af et smertefuldt håndled. Den unikke konstruktion sikrer optimal stabilitet og aflastning af et smertefuldt håndled. Håndledsbeskytteren har en stabil metalskinne placeret midt på håndleddet for ekstra stabilitet og aflastning af et smertefuldt håndled. Kombinationen af skinnen og BOA konstruktionen giver endda håndleddets overside ekstra stabilitet uden risiko for tryk mod den følsomme håndryg.

Håndledsstøtten BOA® har et unikt tillukningssystem, BOA systemet er en unik konstruktion, som kombinerer en ekstrem enkel montering med ekstra effektiv kompression og støtte.
BOA® systemet består af en roterbar BOA® disk som effektivt lukker håndledsstøtten med enkel og effektiv montering. BOA® systemet består af en stærk nylonsnor, som løber over håndryggen på håndledsstøtten.

Nylonsnorens spænde justeres nemt med hjælp fra BOA® disken og bidrager til markedets mest enkle justering af håndledsstøttens stabilitet og kompression.
BOA® disken er dækket med et antiglide materiale, som sikrer enkel anvendelse i ethvert tilfælde.

Af- og påtagning af håndledsstøtte BOA® er ekstrem enkel og intuitiv. BOA® disken er fuldt tilpasningsklar og enkel at anvende for præcis montering med en enkel håndbevægelse.
Drej BOA® disken med uret, så øges nylonsnorens spænding og støtten giver mere stabilitet og mere effektiv aflastning.

Håndledsstøtte BOA® kan med fordel anvendes ved behov for ekstra stabilitet og aflastning af håndleddet, efter afgipsning, med dens ekstrem enkle montering.
BOA® er et registreret varemærke Boa Technology Inc.


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet cm
Small13 - 16 cm
Medium15 - 17 cm
Large16 - 18 cm
X-Large17 - 21 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

5

Aflastning

5

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret