Holdningsbandage for bedre holdning Beige.

399 kr

Modvirker effektivt dårlig holdning
Stabiliserer skulderpartiet og strække på brystbenet
Lave profil kan bruges under klæder
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ett Holdningsbandage hjælper til med at støtte brystbenet og forbedrer holdningen effektivt. Dårlig holdning belaster nakke, skuldre og bryst negativt og er ofte årsagen til problemer i den øverste del af ryggen, skuldrene og nakken. 
Holdningsbandaget er udviklet til at stabilisere skulderpartiet og strække på brystbenet, hvilket modvirker at skuldrene falder fremad og forårsager en for kroppen unormal holdning. To elastiske bånd anbringes over skuldrene for god stabilisering af skulder og brystben og hjælper til med at opnå en normal kropsholdning. 

Holdningsbandage anbringes med et bælte omkring maven og et krydsbånd over skuldrene og ryggen. Skulderbåndene kan spændes individuelt for at opnå maksimal stabilisering. Holdningsbandage giver en unik tilpasning, da mængden af støtte nemt kan justeres ved at øge eller mindske spændingen på skulderbåndet. 
Om nødvendigt kan man vedhæfte trykaflastende slanger på skulderbåndet, for at mindske eventuelt tryk over armhule og skulder. Holdningsbandage er en såkaldt påmindelsesbandage, hvilket giver dig mulighed for at forbedre holdningen permanent uden bandage. Anvend kun bandagen ved behov, og når bandagen ikke anvendes, skal du tænke på holdningen. 

Takket være den meget lave profil kan Holdningsbandage bruges under tynde klæder uden at kunne ses.

Målet tages omkring den øvre del af midjen. Normal T-shirt størrelse er en god retningslinje. Holdningsbandage fungerer lige godt på mænd og kvinder.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning