• Skulderbeskytter Acromed
  • Skulderbeskytter Acromed

Skulderbeskytter Acromed

1299 kr

Acromed er en ny type skulderbeskytter, som giver en ekstra støtte og kompression ved kroniske problemer, såsom slidgigt i skulderen (artrose), frossen skulder, problemer med indeklemning eller instabilitet. Læs mere
Luftigt højkompressionsmateriale
Ekstra stabilitet, kontrol og komfort
Velegnet til kroniske skulderproblemer

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Skulderbeskytter Acromed

Acromed er en helt ny type skulderbeskytter, som bidrager til en større kompression og stabilitet rundt om stive samt smertende skulderled. Skulderbeskytteren er fremstillet af et tyndt, luftigt og kompressionsgivende materiale, som er specielt egnet til hverdagsbrug i længere perioder, såsom en arbejdsdag.
Konstruktionen med et elastisk kompressionsgivende materiale rundt om leddet i kombination med et stabiliserende båndsystem giver beskytteren mulighed for at stabilisere og sikre skulderleddet, når der er behov for en ekstra støtte og stabilitet.

Skulderbeskytteren har en unik anatomisk pasform, hvorfor du opnår den rette kompression rundt om hele skulderleddet samt overarmen. Effekten af kompressionen rundt om det smertende led er, at hævelsen falder, og at cirkulationen øges. Noget, som ofte bidrager til en effektiv smertelindring, større stabilitet og mobilitet. 
Acromed har et unikt og ekstra stabiliserende båndsystem, som fæstnes under overarmen. Båndsystemet er let at justere og giver en unik mulighed for at tilpasse beskytteren individuelt alt efter behovet for stabilitet. Forskellige aktiviteter kræver ofte forskellige grader af stabilitet og kontrol. Noget, som Acromed nemt kan tilgodese. Hvis aktiviteten kræver mere støtte og kontrol, spændes båndet blot hårdere, hvilket øger stabiliteten og giver en mere effektiv bevægelseskontrol af skulderleddet.

Skulderbeskytteren er takket være sit tynde materiale let at anvende, og den anatomiske konstruktion gør det nemt at tage den af og på. Produktet har endvidere et ekstra fikseringsbånd, som påføres rundt om kroppen og bidrager til en yderligere fiksering af skulderbeskytteren ved diverse aktiviteter. 

Anvend Acromed skulderbeskytter ved:
Smerte og problemer i skulderleddet
Lettere instabilitetsproblemer og subluksation
Slidgigt (artrose) i skulderleddet med smerte og hævelse
Frossen skulder
Problemer med indeklemning i skulderleddet
Blød vævsskade med behov for ekstra støtte
Hævelser og lokal inflammatorisk smerte samt problemer i skulderen


Skulderbeskytteren fremstilles i både en højre- og venstremodel, som sikrer den bedste anatomiske pasform.
Det åndbare kompressionsmateriale gør Acromed til en optimal skulderbeskytter ved daglige, kroniske skulderproblemer, og den giver en ekstra støtte og stabilitet rundt om det smertende skulderled.

Spørgsmål og svar

Svar: Ja, Acromed er en ventilerende beskytter, som har en god åndbarhed og fungerer optimalt til brug i længere perioder, såsom en arbejdsdag.
Svar: Mål omkredsen rundt om overarmen, forsøg at slappe af, når du tager målet. Dette giver dig en indikation af, hvilken størrelse du skal vælge.
Svar: Skulderbeskytteren kan anvendes direkte mod huden, men vi anbefaler, at du bærer en stram T-shirt mellem huden og beskytteren. Dermed behøver du ikke vaske skulderbeskytteren så ofte, men kan sagtens vaske T-shirten på daglig basis.
Svar: Vaskeanvisningen lyder på 30° håndvask. Skyl produktet og lad det lufttørre inden brug.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning