Skulderbeskytter Acromed | Rehaboteket
skulderbeskytter skulderbeskytter_acromed

Skulderbeskytter Acromed

  •  1.299 kr. 

Acromed er en ny type skulderbeskytter, som giver en ekstra støtte og kompression ved kroniske problemer, såsom slidgigt i skulderen (artrose), frossen skulder, problemer med indeklemning eller instabilitet.

Læs mere

  • Luftigt højkompressionsmateriale
  • Ekstra stabilitet, kontrol og komfort
  • Velegnet til kroniske skulderproblemer
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Acromed er en helt ny type skulderbeskytter, som bidrager til en større kompression og stabilitet rundt om stive samt smertende skulderled. Skulderbeskytteren er fremstillet af et tyndt, luftigt og kompressionsgivende materiale, som er specielt egnet til hverdagsbrug i længere perioder, såsom en arbejdsdag.
Konstruktionen med et elastisk kompressionsgivende materiale rundt om leddet i kombination med et stabiliserende båndsystem giver beskytteren mulighed for at stabilisere og sikre skulderleddet, når der er behov for en ekstra støtte og stabilitet.

Skulderbeskytteren har en unik anatomisk pasform, hvorfor du opnår den rette kompression rundt om hele skulderleddet samt overarmen. Effekten af kompressionen rundt om det smertende led er, at hævelsen falder, og at cirkulationen øges. Noget, som ofte bidrager til en effektiv smertelindring, større stabilitet og mobilitet. 
Acromed har et unikt og ekstra stabiliserende båndsystem, som fæstnes under overarmen. Båndsystemet er let at justere og giver en unik mulighed for at tilpasse beskytteren individuelt alt efter behovet for stabilitet. Forskellige aktiviteter kræver ofte forskellige grader af stabilitet og kontrol. Noget, som Acromed nemt kan tilgodese. Hvis aktiviteten kræver mere støtte og kontrol, spændes båndet blot hårdere, hvilket øger stabiliteten og giver en mere effektiv bevægelseskontrol af skulderleddet.

Skulderbeskytteren er takket være sit tynde materiale let at anvende, og den anatomiske konstruktion gør det nemt at tage den af og på. Produktet har endvidere et ekstra fikseringsbånd, som påføres rundt om kroppen og bidrager til en yderligere fiksering af skulderbeskytteren ved diverse aktiviteter. 

Anvend Acromed skulderbeskytter ved:
Smerte og problemer i skulderleddet
Lettere instabilitetsproblemer og subluksation
Slidgigt (artrose) i skulderleddet med smerte og hævelse
Frossen skulder
Problemer med indeklemning i skulderleddet
Blød vævsskade med behov for ekstra støtte
Hævelser og lokal inflammatorisk smerte samt problemer i skulderen

Skulderbeskytteren fremstilles i både en højre- og venstremodel, som sikrer den bedste anatomiske pasform.
Det åndbare kompressionsmateriale gør Acromed til en optimal skulderbeskytter ved daglige, kroniske skulderproblemer, og den giver en ekstra støtte og stabilitet rundt om det smertende skulderled.


StørrelseOmkreds rundt om overarm
Størrelse 1 - 26 cm
Størrelse 226 - 29
Størrelse 329 - 33
Størrelse 433 - 36
Størrelse 536 - 39
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har problemer med min skulder på jobbet og søger en ventilerende skulderbeskytter, som ikke bliver for varm. Kan Acromed være noget for mig?
Svar: Ja, Acromed er en ventilerende beskytter, som har en god åndbarhed og fungerer optimalt til brug i længere perioder, såsom en arbejdsdag.

Spørgsmål: Hvordan finder jeg den rette størrelse på min skulderbeskytter?
Svar: Mål omkredsen rundt om overarmen, forsøg at slappe af, når du tager målet. Dette giver dig en indikation af, hvilken størrelse du skal vælge.

Spørgsmål: Skal jeg bære skulderbeskytteren direkte ind mod huden?
Svar: Skulderbeskytteren kan anvendes direkte mod huden, men vi anbefaler, at du bærer en stram T-shirt mellem huden og beskytteren. Dermed behøver du ikke vaske skulderbeskytteren så ofte, men kan sagtens vaske T-shirten på daglig basis.

Spørgsmål: Hvordan vasker man produktet?
Svar: Vaskeanvisningen lyder på 30° håndvask. Skyl produktet og lad det lufttørre inden brug.

Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

5

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret