Topseller
Holdningsbandage - SLIM 8
Holdningsbandage - SLIM 8
Holdningsbandage - SLIM 8

Holdningsbandage - SLIM 8

299 kr

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger. Læs mere
Holdningsstøtte uden begrensninger
Lav profil - usynligt brug
Friktionsfri struktur - optimal komfort

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Holdningsbandage - SLIM 8

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning og arbejdsstillinger uden begrensninger.

Holdningsbandagen virker lige så godt på jobbet og til festen, som den gør under træning. Takket være den unikke modell er vesten ekstra egnet til personer med arbejdsaktiviteter i foran kroppen, f.eks foran computeren, håndværkere osv. 

Nye SLIM 8 er specielt designet til at give et effektivt kropsholdningsstøtte, og på samme tid give maksimal komfort og brugervenlighed. Holdningsbandagen er specielt udviklet til at ikke mærkes under klæder og har markedets laveste profil med en højde under klæder på 1,3 mm - dvs, lige lav som en almindelig tanktop. Den lave profil gør holdningsbandagen egnet til brug under alle klæder på alle tidspunkter uden begrænsninger. Holdningsbandagen SLIM 8 har to unikke skulderremme, der er fremstillet af temperaturregulerende materiale og føles kølig at bære.
Skulderremmene er også designet til optimal komfort og har en unik såkaldte trelags-tekstil. Trelags-tekstil betyder, at skulderremmenes materiale i armhulen kan røre sig mellem hinanden, hvilket helt fjerner eventuel friktion, der ofte forårsager irritation og ubehag omkring skulder og armhule. Andre holdningsbandager er fremstillet af ikke-elastiske remme i armhulen. Båndene har ofte kun en blød, polstrande materialer, men ingen elastik.
En så stiv struktur øger ofte friktionen i armhulen og dermed risikoen for irritation og ubehag under brugen. SLIM 8 har dynamiske remme, hvilket betyder, at remmene kan strækkes i hele dens længde og effektivt modvirker irritation og ubehag i armhulen. 

De dynamiske skulderremme er specielt designet til at tillade strækning over skulderen, der også letter anvendelsen af vesten i øjeblikket foran kroppen, som arbejde ved en computer, i et køkken eller på en byggeplads. Den nye holdningsbandage SLIM 8 har en anatomisk udformet bagplade. Bagpladens form og slanke design betyder, at den altid passer mellem skulderbladene for optimal komfort. Bagpladen forankrer skulderremmene og bidrager til vestens unikke holdningsfunktion.
 Bagpladen er polstret med trykaflastningspuder i microfiber for komfort. Puderne tillader også øget ventilation under bagpladen og er designet til optimal komfort under brug.

Skulderremmene kan nemt justeres for optimal stabilitet og komfort under brug. Plastikspændet justeres til den ønskede længde for optimal funktion og komfort.

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning