Holdningsbandage - SLIM 8 | Rehaboteket
holdningsbandage holdningsstotte holdningsbandage

Holdningsbandage - SLIM 8

  •  279 kr. 

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger.

Læs mere

  • Holdningsstøtte uden begrensninger
  • Lav profil - usynligt brug
  • Friktionsfri struktur - optimal komfort
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning og arbejdsstillinger uden begrensninger.

Holdningsbandagen virker lige så godt på jobbet og til festen, som den gør under træning. Takket være den unikke modell er vesten ekstra egnet til personer med arbejdsaktiviteter i foran kroppen, f.eks foran computeren, håndværkere osv. 

Nye SLIM 8 er specielt designet til at give et effektivt kropsholdningsstøtte, og på samme tid give maksimal komfort og brugervenlighed. Holdningsbandagen er specielt udviklet til at ikke mærkes under klæder og har markedets laveste profil med en højde under klæder på 1,3 mm - dvs, lige lav som en almindelig tanktop. Den lave profil gør holdningsbandagen egnet til brug under alle klæder på alle tidspunkter uden begrænsninger. Holdningsbandagen SLIM 8 har to unikke skulderremme, der er fremstillet af temperaturregulerende materiale og føles kølig at bære.
Skulderremmene er også designet til optimal komfort og har en unik såkaldte trelags-tekstil. Trelags-tekstil betyder, at skulderremmenes materiale i armhulen kan røre sig mellem hinanden, hvilket helt fjerner eventuel friktion, der ofte forårsager irritation og ubehag omkring skulder og armhule. Andre holdningsbandager er fremstillet af ikke-elastiske remme i armhulen. Båndene har ofte kun en blød, polstrande materialer, men ingen elastik.
En så stiv struktur øger ofte friktionen i armhulen og dermed risikoen for irritation og ubehag under brugen. SLIM 8 har dynamiske remme, hvilket betyder, at remmene kan strækkes i hele dens længde og effektivt modvirker irritation og ubehag i armhulen. 

De dynamiske skulderremme er specielt designet til at tillade strækning over skulderen, der også letter anvendelsen af vesten i øjeblikket foran kroppen, som arbejde ved en computer, i et køkken eller på en byggeplads. Den nye holdningsbandage SLIM 8 har en anatomisk udformet bagplade. Bagpladens form og slanke design betyder, at den altid passer mellem skulderbladene for optimal komfort. Bagpladen forankrer skulderremmene og bidrager til vestens unikke holdningsfunktion.
 Bagpladen er polstret med trykaflastningspuder i microfiber for komfort. Puderne tillader også øget ventilation under bagpladen og er designet til optimal komfort under brug.

Skulderremmene kan nemt justeres for optimal stabilitet og komfort under brug. Plastikspændet justeres til den ønskede længde for optimal funktion og komfort.


StørrelseOmkreds mål omkring den øvre del af midjen cm (Se billedet nedenunder)
Petit / Small65 - 80 cm
Standard / Medium80 - 100 cm
Large100 - 120 cm
Måleinstruktioner
  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret