Knæbind til alpint skiløb

Sports Beskyttelse til alpint skiløb

Knæbeskytteren til Alpint skiløb og skiløb. Knæbeskyttere med mulighed for ekstra støtte og kontrol af knæleddet.

Skademønstret i alpint skiløb er ofte lokaliseret til alvorlige skader, især i knæleddet. Knæforstuvninger opstår ofte i forbindelse med skiløb og påvirker ofte ledbånd og korsbånd i knæleddet. En knæpude til ligament- eller korsbåndsskader kombinerer funktioner omkring ledstabilitet og fleksion/ekstensionskontrol af knæleddet i samme knæpude. Skiløb og alpint skiløb betyder en øget risiko for vrid i knæleddet forårsaget af manglende kontrol, når skien skærer i høj hastighed med den effekt, at knæleddet roterer ukontrolleret.

Ledbåndsskader i tommelen er også relativt almindelige ved skiløb, når den aktive falder på pisten med stang og stangrem om håndleddet.
Rehabilitatoren har et komplet udvalg af stabiliserende og aflastende beskyttelse specielt velegnet til alpine skiløberes høje krav til funktion og komfort.

Når der er behov for ekstra støttende knæbeskytter til alpint skiløb, giver de indbyggede skinner, lavet af metal, ekstra støtte og ekstern stabilitet over leddet for bedst muligt at minimere ustabilitet og ubehag forårsaget af et ustabilt knæled.
Knæbeskyttere til alpint skiløb fås hovedsageligt i tre forskellige modeller:

Stabil knæortose - er knæbeskyttelse af en blød base omkring knæleddet med et andet remsystem og skinnesystem, der sikrer fiksering og støtte af skinnen omkring knæleddet. Når man står på ski og alpint skiløb, sætter man ofte pris på den ekstra kompression, som en stabil knæortose giver over leddet


Hybrid knæortose - er en knæstøtte, der har yderligere stabilitet og kontrol over leddet, ofte er knæstøtten længere med en længere skinnebensstrop op over låret og ned over læggen. Skien og længden af ​​knæpuden giver en mere stabil konstruktion af knæpuden for ekstra støtte og kontrol. En hybrid ortose giver ekstra støtte til alpint skiløb og skiløb, hvilket ofte er en ekstrem højintensiv aktivitet, der kræver ekstra støtte og kontrol af knæleddet.


Funktionelle knæbind - er langt de mest stabile knæbeskyttere til alpint skiløb og skiløb lavet af en stærk metalramme, der forbindes over leddet med polstrede justerbare stropper for ekstra god fiksering. En FKO er altid den mest stabiliserende knæbeskytter og giver mulighed for optimal kontrol af leddet på trods af ustabiliteten og skaden.

Nedenfor finder du et udvalg af anbefalede knæbeskyttere til skiløb specielt tilpasset til at støtte, stabilisere eller aflaste et beskadiget knæled i forebyggende øjemed eller efter en skade er opstået.
Alle knæbeskytter til skiløb og alpint skiløb fungerer godt i forhold til overkanten af ​​støvlerne.

For at se hele var komplette udvalg af knæbeskyttere til alpint skiløb og skiløb, så klik her.

Ønsker du hjælp til at finde den rigtige knæbeskytter til skiløb eller alpint skiløb, kan du altid ringe til vores kundeservice på  (+45) 8988 80 98, vi har åbent hverdage mellem 9.00 - 13.00 og hjælper dig gerne med at finde den rigtige model til dig og dine problem.

Knæbeskyttere til skiløb

PP3 Knæskinne korsbånd

Korsbåndsskader forårsaget af vrid under alpint skiløb er relativt almindelige og involverer altid en traumatisk skade med en intensiv genoptræningsperiode. Knæbeskytteren PP3 til alpint skiløb er en meget stabil knæortose specielt udviklet til at stabilisere knæleddet i tilfælde af korsbåndsskader og sidebåndsskader. PP3 er optimalt egnet til alpine skiløbers høje krav til aktiv bevægelse, mens knæortosen effektivt stabiliserer knæleddet. Knæbeskytteren sidder meget tæt over knæet og fungerer optimalt under skitøjet uden at være bemærkelsesværdigt. Knæbeskytterens længde er specielt tilpasset til at passe i kombination med støvlen over underbenet

PP3 Knæskinne korsbånd

Knæskinne for ustabile korsbånd og ledbåndsskader. Knæskinnen er udviklet med ekstrem fokus på stabilitet, fiksering og komfort

3999 kr

Knæbind korsbåndsskade ACL

Ledbåndsskaderne i alpint skiløb skyldes ofte den høje fart og mistede kontrol over skien. Knæbeskyttelse ved ledbåndsskader i alpint skiløb har en stabiliserende metalskinne på inder- og ydersiden af ​​knæleddet. Skinnen giver en effektiv stabilisering af leddet. Knæbeskytteren er lavet af kompressionsgivende NeoTex, der effektivt varmer hele knæleddet og samtidig giver effektiv støtte

Topseller
Genum Liga X

Knæbind korsbåndsskade ACL med dobbeltleddede skinner for extra stabilisering ved forreste korsbåndsskader og sideligamentskadet.

1499 kr

Knæbind SRX med metalskinner

Ved generel ledinstabilitet under alpint skiløb er der flere forskellige knæbeskyttere at vælge imellem. Graden af ​​ustabilitet i knæleddet afgør, hvilken knæbeskyttelse der er bedst egnet til alpint skiløb. Knæbeskytterne er lavet af Neotex og fås både med og uden stabiliserede skinner. Alle knæpuder har en optimal anatomisk pasform, der passer optimalt til knæleddets kontur og giver overlegen brugerkomfort.

Knæbind SRX med metalskinner
Knæbind SRX med skinner for stabilisering af ustabilt knæled. Stabilitet, kompression og kontrol ved ledbåndsskader i knæleddet.

999 kr

Knæskinne GenuFit LIGA

GenuFIT LIGA er en ekstra fleksibel knæortose med kraftig støtte fra to polycentriske skinner. Knæbeskytterens lave højde (kun 33 cm) påvirker knæleddet minimalt under brug og giver fleksibel knæbeskyttelse. De unikke stropsystemer sikrer ekstra effektiv fiksering af knæbeskytteren for at give maksimal støtte til et ustabilt knæled på trods af den lave højde.

Knæskinne GenuFit LIGA

Knæskinnen GenuFit LIGA er en ekstra stabil knæskinne og ekstra smidig knæstøtte til effektiv stabilisering af et ustabilt knæled. Lav profil over led og kun 33 cm høj.

1899 kr